CNH Industrial neemt graafmachinefabrikant over
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
In deze bocht van circuit Zandvoort springen alle meters op tilt
CNH Industrial neemt graafmachinefabrikant over
CNH Industrial neemt de Italiaanse graafmachinefabrikant Sampierana over. Sampierana bouwt mini- en midigraafmachines onder de naam Eurocomach en speciale onderstellen.
Lees verder >
(advertorial)
alt
We starten binnenkort weer!
Ontwikkel uw medewerkers tot gekwalificeerde uitvoerders. Na het eerste jaar van de opleiding zijn uw medewerkers volwaardig assistent uitvoerders. Ze zijn dagelijks inzetbaar, opleiding in de avond of op zaterdag en ze kunnen het geleerde direct in de praktijk toepassen.
Mercedes-Benz Arocs 10×8 aangepast tot 50 ton
ROS BV in Schiedam heeft drie nieuwe Mercedes-Benz Arocs 5045 10x8 kippers in gebruik genomen. De Arocs trucks zijn goed voor 50 ton GVW en combineren comfort en een degelijke bouw met een grote wendbaarheid en een hoog laadvermogen.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Nieuw! Takeuchi TB325R
De TB325R is de nieuwe binnendraaier die je eenvoudig vervoert op je aanhanger! Deze minigraver is qua klasse en prestaties gelijk aan de populaire TB225, maar onderscheidt zich door het binnendraaier concept. De TB325R is daardoor inzetbaar in kleine en smalle ruimtes.
H. van Wijk Transport gaat Amsterdam in met Volvo FE Electric
H. van Wijk Transport heeft een Volvo FE Electric 6x2 met kipperopbouw en autolaadkraan in gebruik genomen. De volledig elektrisch aangedreven truck wordt ingezet voor het transport van bestrating en grondstoffen voor infraprojecten in Amsterdam.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Het nieuwe funderen op Matexpo
Dieseko Group grijpt de Matexpo aan om nieuwe producten en een nieuwe strategie te introduceren. Alles draait daarbij om het beperken van emissies, geluid en trillingen. Met electrificatie, een geluidsscherm en predictive maintenance biedt het bedrijf schone en duurzame oplossingen.
Pladdet exposeert nieuwe tiltrotator en bomenknipschaar
Pladdet introduceert op de Matexpo 2021 in Kortrijk twee nieuwe producten; de nieuwe CL320 bomenknipschaar van het Oostenrijkse merk Westtech en de Zweedse SMP tiltrotator ST4. Deze tiltrotator is de kleinste van de familie.
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,90 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright