Fijn wandelweekend!
Bekijk deze nieuwsbrief online

Wandelevenementen in hoofdsteden: tips

Veel tochten in de wandelagenda starten in kleinere dorpen of plaatsen. Dat er ook in onze twaalf provinciehoofdsteden en in de hoofdstad van Nederland in 2020 diverse wandeltochten op het programma staan, bewijst dit overzicht. Sommige tochten brengen je naar het buitengebied rond de stad, andere voeren je juist door het stadscentrum.

Maak kans op een gratis wandelvakantie!

Boek voor 31 januari 2020 jouw wandelvakantie met 20% korting en maak kans op een gratis wandelvakantie. Supporter van Sport laat samen met Droomparken jouw vakantiedromen graag uitkomen en je krijgt alle vrijheid om jouw wandelvakantie precies in te richten zoals jij dat wilt. Of je op zoek bent naar een duurzame Tiny House, gezellig chalet, moderne cube of luxe villa voor de hele familie.
 
 

Winterwandeltocht Tempo 

ZO. 2 FEBRUARI 2020 - DIEPENHEIM
Deze winterwandeltocht, de tweede in een serie van drie, voert over verschillende landgoederen rond het Twentse Diepenheim. De omgeving van dit dorp staat bekend om de vele kastelen, tuinen en parken. Je wandelt onder meer langs landgoederen die luisteren naar namen als Warmelo en Weldam. Je hebt de keuze uit een tocht van 5, 10 of 15 kilometer.

 

Op naar mooie ontmoetingen

Blogger Saskia doet eigenlijk niet aan goede voornemens. Wel hoopt ze dat ze in 2020 veel kan wandelen. Voor haar conditie, maar ook om bijzondere mensen te ontmoeten. Mensen zoals Willem en Wilma, die ze tijdens een wandeling langs de turfvaarten tegenkwam. De ontmoeting leidde tot een interessante geschiedenisles over de omgeving.
 
 

Wintertocht in Zeeland: een warme start van 2020

Een kop koffie bij de start, mooie uitzichten over het Zeeuwse land en een opkomende zon die voor warme kleuren van de lucht en het landschap zorgt. De Winterwandeltocht in Vlissingen bood de deelnemers een warme start van hun wandelseizoen. Evi in 't Anker liep mee en maakte een reportage. 'De meibloemetjes bloeien al', merkt wandelaar Hans onderweg op.  

 

30 van Zandvoort

ZA. 28 MAART 2020 - ZANDVOORT
Wandel mee tijdens de 10e editie van de 30 van Zandvoort. Kies voor een afstand van 30 km, 18 km of de speciale én eenmalige afstand van 35 km, waarbij jouw eerste kilometers over het circuit gaan. Wandel over het strand en door Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Alle afstanden starten op Paddock 2 op het F1 Circuit Zandvoort. Ben jij er bij op deze bijzondere dag?
 
 

Mogen we je iets vragen? 

Via deze nieuwsbrief willen we je graag wat beter leren kennen. Op die manier kunnen we ook dit jaar de Wandel.nl nieuwsbrief zo goed mogelijk op jouw interesses laten aansluiten. Deze keer zijn we benieuwd naar jouw favoriete vakantiebestemming in eigen land. Waar ja jij graag op wandelvakantie in Nederland? Naar de Veluwe of toch liever naar de Wadden?

 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je abonnee bent van de Wandel.nl nieuwsbrief.

gegevens bijwerken of uitschrijven