Lieve  allemaal,


Ik ben inmiddels weer terug uit Denver er en het was er fantastisch. Zo genieten! Zoveel leuke mensen ontmoeten en vrienden gemaakt. Ik ben heel dankbaar voor de tijd daar. En als klap op de vuurpijl heb ik ook nog eens met Jackie Kramer en Kathleen Clemons een contract voor het volgende jaar getekend om 5 dagen workshops te geven op Madelin Island School of Art in Wisconsin in Juni 2025. Een geweldige plek. Wat een mooie afsluiter was dat voor de laatste dag. En wat zijn amerikanen ontzettend gastvrij. Het was echt genieten. 

Ik heb nog een leuk nieuwtje. Zeker voor degene die geen social media hebben wilde ik dit toch even delen want de rest kan het daar vandaag lezen. 


 

Volg jij het perfecte plaatje op reis? Kijk dan vanavond.


Vorig jaar November was ik met vriendin Trui op Texel. We hadden het over fotografie, wat anders ? 'Ze zouden je moeten vragen voor het programma Het perfecte plaatje"!  zei Trui. 'Ja dag' zei ik. 'Voor de camera is niets voor mij dat heb ik een keer gedaan voor Lensbaby en dat is zo moeilijk. Alles onthouden etc'.
Daar was ze het niet mee eens. 'Dat kan jij best'. Nu is spreken inderdaad geen enkel probleem voor mij, het is zelf een passie, maar voor een camera is echt iets anders.

We hadden heerlijke dagen. Thuisgekomen doe ik de volgende dag mijn mailbox open en begin met afwerken van mijn mail. En ineens valt mijn oog op een aanhef met de woorden Pien en het perfecte plaatje. Trui kennende, ik dacht die haalt een grap met me uit. Even goed lezen.
Ook al leek de mail echt ik vertrouwde het nog niet helemaal. Te toevallig. Dus ik belde Trui op om het zeker te weten voordat ik zou reageren. 'He Trui, neem je mij in de maling?'  'Hoezo?' dus ik vertelde over de mail.  'Ga weg, dat meen je niet?' 'Nee dat heb ik echt niet gedaan'. 'Maar je gaat het wel doen hoor'! 

Ja waarom ook niet. Ik stuur een mail en dan zie ik het wel. Ik kan altijd nog nee zeggen. Soms moet je uit je comfort zone gaan. En zo had ik Pien na een kort en enthousiast mailverkeer 2 dagen later aan de telefoon en dat was zo'n leuk gesprek van beide kanten, dat ik gelijk om was. Het ging om een studio opname voor het perfecte plaatje op reis in Thailand. 
Per mail werden foto's uitgewisseld en tips en tricks op papier gezet zodat ze wisten waar we het over zouden hebben. In januari was het zover. 
In de regen naar de studio's in Hilversum. Ik was even bang voor een mega studio met veel mensen maar gelukkig bleken dat 3 jonge enthousiaste mensen te zijn in een klein kamertje, waaronder Pien. Pien en Lies waren top en stelden mij gelijk op me gemak. De camera man was ook super relaxt. 'Op het blauwe kruis blijven staan en in de camera voor je kijken'. Even wennen onder de lampen en twee camera's op je gericht. Lies stond naast de camera en zei even kort de tip waar we het over zouden hebben, en eerlijk gezegd ging het alles super relaxt en stond het er in nog geen half uur op. Ik was verbaasd want met Lensbaby zijn we echt een dag bezig geweest en kon het steeds overnieuw omdat ik weer wat vergeten was.
Jaartjes meer ervaring helpt dan echt wel. Eigenlijk jammer dat het zo snel voorbij was.  Het was super leuk.
Geheimhouding verplicht maar nu dan eindelijk mag ik het zeggen dat ik vanavond te zien ben in het perfecte plaatje om 20:30 op RTL4. Het perfecte plaatje op reis. Ik ben benieuwd wat ze uitzenden van alles. Ik zag in de vorige uitzendingen dat het voorbij vliegt. Dus dat wordt nog opletten ook. Veel kijkplezier!

Diptych daily life nog een plek zaterdag 15 juni.

Afgelopen vrijdag hadden Carola van Santen en ik de eerste workshop stills and flatlays en wat was het gaaf. Iedereen was zo enthousiast en creatief bezig.
Ik heb ook ontzettend veel zin in de andere nieuwe workshop samen met Carola, diptych daily life op zaterdag 15 juni. Er is nog één plek vrij. Deze diptych workshop is al vol in september.

https://www.andreagulickx-photography.nl/diptych-daily-life/
Voor Still life en Flatlays zijn er nog wel 3 plekken vrij in september. De locatie is heerlijk om te werken en het enthousiasme van Carola aanstekelijk. Voor de diptych gaan we verhalen maken in en rondom de boerderij. Met overal leuke hoekjes en stillevens die je zelf ook mag creëren. Ik kan niet wachten. Hieronder kun je de links vinden naar meer info.
https://www.andreagulickx-photography.nl/stills-and-flatlays-of-daily-life/

Smartphone workshop Eindhoven weer één plek vrij op zondag 9 juni

Er is door een afmelding weer een plek vrij gekomen voor de smartphone workshop in Eindhoven op zondag 9 juni. Hier kun je alle info vinden.
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Copyright © 2024 iD-Graphickx, All rights reserved.
Je hebt deze nieuwsbrief ontvangen omdat je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief van Andrea Gulickx Photography.

Our mailing address is:
iD-Graphickx
Dorpsstraat
IJzendoorn, Gelderland 4053HN
Netherlands

Voeg ons toe aan uw adresboek


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp
Use your own custom HTML