Heb jij (weer) behoefte aan een Inspiratieweek? Of ken jij iemand die baat kan hebben bij de Inspiratieweek?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Bekijk dit bericht online

Inspiratie-Werkt voor trainingen Persoonlijke Ontwikkeling

Er is altijd nog tijd en het is nooit te laat,
om je blikken te doven als het echt niet meer gaat.
Ik wil niet overleven en ik wil niet creperen.
Maar ik wil alle tijd om het leven te leren.


Maar bij de eerste stommiteit, bij de eerste tegenslagen,
begin ik al te janken en beklaag ik m’n lot.
Dan denk ik aan straks en tel ik m’n dagen.
Dan ben ik bang voor de dood en dan vrees ik het slot.


Want ach, een mens in angst maakt zich zo klein.
Dan pas ik op m'n hart en dan voel ik elke pijn.


Maar ik vind me zelf weer terug en ik ga me weer te buiten,
voor ik ben uitgeblust, voor ik me op ga sluiten.
Wil ik springen over muren, wil ik rollen door de goot.
Ik ben nou nog springlevend maar straks ben ik dood.


En terwijl ik zo leef wordt de winter verdreven.
En de sneeuw en het ijs gaan als wind voor de bijl.
En van voren af aan leer ik het leven beleven.
Of het goed is of niet, het is mijn stijl.


~ Naar een lied van Maarten van Roozendaal ~

Beste ,


Even heb ik getwijfeld of ik het juiste thema had gevonden voor de inspiratieweek van juni 2024. Het is een tekst uit een lied van Maarten van Roozendaal en het is, ook na enige aanpassing, een behoorlijk rauwe tekst.


Toch heb ik besloten deze tekst te gebruiken. We leven natuurlijk in een wereld die allesbehalve zachtzinnig is en daarnaast kenmerkt mijn persoonlijke bestaan zich op dit moment ook door enige rauwheid. Mijn moeder verblijft sinds kort in een zorginstelling waardoor we nu ook persoonlijk ervaren tegen welke problemen de zorg aanloopt en welke uitwerking dit heeft op patiënten. Daarnaast heb ik sinds januari een definitieve overstap gemaakt in mijn werk bij de GGZ, naar een andere afdeling die me past als een handschoen, maar die nu met sluiten bedreigd wordt. 


De vraag, hoe nu verbonden te blijven met het essentiële in mezelf, is nu dan ook misschien wel meer dan ooit aan de orde. En het antwoord is al even ontluisterend als waar. Je bent niet altijd verbonden met het essentiële in jezelf. Er zijn ook tijden dat er zoveel op je bordje ligt en er zoveel gebeurt in je leven dat verdriet, pijn, onmacht, machteloosheid zich aandient. 


Echter wat ik geleerd heb en ook uitdraag in de inspiratieweek is dat er altijd een keuze is. Vaak gebruik ik dan ook het voorbeeld van Eric Clapton. Voor de jongeren onder ons, Eric Clapton was een zeer begenadigd gitarist en zanger. Toen zijn zoontje uit het raam viel en overleed voelde hij in zichzelf dat hij een keuze had. In zijn geval, letterlijk seks, drugs & rock en roll, of de keuze voor zijn Talent. Hij koos voor zijn licht, voor zijn talent in plaats van voor de donkerte in hem. Kort daarna schreef jij misschien wel zijn mooiste album ooit met het nummer “tears in heaven.”  


Herken je jezelf in bovenstaande? Ben je eraan toe om, wat er ook speelt in je bestaan, regie te nemen over jouw leven. Om te kiezen voor wat je echt wil? Om een keuze te maken vanuit wie jij ten diepste bent en jezelf te geven vanuit jouw Talent. Ben je zoekende naar richting in werk, relatie of in jezelf en wil je echt duurzaam veranderen?
Geef je dan nu op voor de inspiratieweek van 17 t/m 21 juni Je bent van harte welkom!


Uiteraard ben je ook welkom als je eerder bij ons een programma hebt gevolgd, en nu in een andere levensfase bent, of toe bent aan een “reset, onderhoud of een opfrisweek?”


Weet je iemand in jouw omgeving die je een inspiratieweek gunt, twijfel dan niet en stuur deze mail door of maak op een andere, jouw passende manier, contact met deze persoon.


Mocht je nog vragen hebben of gewoon nieuwsgierig zijn wat een inspiratieweek jou kan bieden, neem dan contact op met onze trainingsadviseur, Elise Schelle. Zij staat je met alle liefde en plezier te woord. 

Contactgegevens Elise Schelle:
Tel: 06-11210986
E-mail: elise@inspiratie-werkt.nl


Meer informatie over de Inspiratieweek: https://www.inspiratie-werkt.nl/inspiratieweek/
Inschrijving: https://www.inspiratie-werkt.nl/aanmelden-iw/



Hartelijke groet,

Hans Broekhoven.
Eigenaar/Trainer Inspiratie-Werkt

Je ontvangt dit bericht op je e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com

Wijzig HIER je gegevens

Het bericht is verzonden door:
Inspiratie-Werkt, Hertogenlaan 328, 4902 AX Oosterhout, Nederland
www.inspiratie-werkt.nl

Afmelden voor deze verzendlijst