In mei leggen de meeste vogels een ei
In mei leggen alle vogels een ei. Behalve de kwartel (of koekoek) en de griet (of spriet)? In elk geval; ook wij hebben weer mooie eieren gevonden om onze gasten van te laten genieten. Zoals bovenstaand gerecht met een gekonfijt eendenei!

Met dit, en nog andere nieuwe gerechten in ons menu kijken wij uit naar de komende periode met een mooi Hemelvaartweekend, Pinksteren en ander nieuws. Heeft u misschien onze nieuwe website al gezien?

Heel graag zien wij u ook de komende periode weer tegemoet bij de Echoput!

Met vriendelijke groet, 

 
Karel Klosse en Diana Lodewijkx
Klik hier om onze arrangementen te bekijken
Een nieuwe website
Onze nauwlettende volgers is het wellicht al opgevallen; wij hebben een nieuwe website! Na alweer een aantal jaar met dezelfde site te werken, was het tijd voor een goede opknapbeurt met nieuwe foto's, teksten en reserveringsmodule.

Uiteraard zijn wij erg blij met het resultaat en sfeer. Met de nieuwe reserveringsmodule is het ook een stuk makkelijker om een hotelkamer of arrangement te boeken. Zo is de site er een stuk gebruiksvriendelijker op geworden!
Klik hier om de vernieuwde website te bekijken
Vier Pinksteren bij de Echoput
Vier Pinksteren in de maand juni met een uitgebreid diner, rustgevende overnachting en goed ontbijt!

Pinksterarrangement (1 nacht):
 
Gastronomisch 5-gangen dinermenu;
Overnachting in een luxe Echoput kamer;
Uitgebreid ontbijtbuffet;
Vrij gebruik van binnenzwembad, small sauna, fitness, wifi;
Gratis wandel- en fietsroutes.
 

Aankomst mogelijk op zaterdag 08/06 en zondag 09/06. 2 nachten is vanzelfsprekend ook een mogelijkheid.

Klik hier om het pinksterarrangement te reserveren
De week van de Spaanse wijn
Over iets meer dan 3 weken is het de week van de Spaanse wijn. In deze week zal er nationaal en internationaal veel aandacht zijn voor de Spaanse wijnen. Vanwege onze goede relatie met de Spaanse Ambassade, onze liefde voor Spanje en haar schitterende producten (waaronder de vele wijnen), zullen ook wij deelnemen aan het evenement.

Speciaal voor de week van de Spaanse wijn zullen wij de hele week (van dinsdag 18 tot en met zondag 23 juni) in het restaurant, naast het reguliere wijnarrangement, een compleet Spaans wijnarrangement aanbieden ter begeleiding van het menu.

Graag nodigen wij u van harte uit om in deze week de heerlijke, bijzondere en veelzijdige smaken van de Spaanse wijnen te komen ontdekken in combinatie met onze wild- en natuurkeuken!
Klik hier om een tafel te reserveren
Social Echo's
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
Copyright © 2019
Hotel & Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.


update your preferences 
unsubscribe from this list