19 keer Wende met 19 gastartiesten zoals Froukje, Maan, MEROL, Naaz, S10, en Sef | De piste van Carré wordt voor één avond omgebouwd tot ware boksring | Hiphopartiest met nieuwe intieme voorstelling in Carré
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
WebversieAfmelden


 

HIGHLIGHTS IN OKTOBER

 
bekijk

1 & 2 oktober

FOIL ARMS AND HOG

KAARTEN  
LEES MEER 
bekijk

vrijdag 4 oktober

BIANCA DEL RIO - DEAD INSIDE WORLD COMEDY TOUR

KAARTEN 
LEES MEER 
bekijk

zaterdag 6 oktober

CHO

KAARTEN 
LEES MEER 
bekijk

DINSDAG 8 OKTOBER

GEORGE DALARAS - REMBETIKO

KAARTEN 
LEES MEER 
bekijk

WOENSDAG 9 OKTOBER

PIRATENKONINGIN (8+)

KAARTEN 
LEES MEER 
bekijk

MAANDAG 21 OKTOBER

BEN BRIL MEMORIAL BOKSGALA 2024

KAARTEN 
LEES MEER 
bekijk

24 OKTOBER T/M 26 JANUARI

WENDE - VRIJPLAATS

KAARTEN 
LEES MEER 
bekijk

28 OKTOBER

UNIVERSITEIT VAN NEDERLAND

KAARTEN 
LEES MEER 


 

UITGELICHT

 

Wende’s veelzijdigheid als artiest is ongeëvenaard. Ze beweegt zich moeiteloos tussen verschillende muziekstijlen, variërend van pop en elektronisch tot jazz en klassiek en combineert dit al jarenlang in grensverleggende, interdisciplinaire albums en voorstellingen. In een exclusieve voorstelling voor Carré verandert ze de piste in een vrijplaats; een plek waar alles mogelijk is. 

19 KEER WENDE IN CARRÉ MET 19 GASTARTIESTEN
Bij ‘Vrijplaats’ is geen avond hetzelfde. Met als basis 2 piano’s, haar stem en een arsenaal aan prachtige liedjes verrast Wende het publiek elke avond met een unieke setlist én een bijzondere gastartiest. De indrukwekkende gastenlijst omvat: Abel, Camiel Meiresonne (Son Mieux), Froukje, Jacqueline Govaert, Jaïr Faria, Jeangu Macrooy, Maan, MEROL, Morpheus, Naaz, Pitou, Roos Rebergen (Roosbeef), S10, Sarah Janneh, Sef, Sophie Straat, Thomas Azier & Torre Florim (De Staat). Wie op welke dag optreedt blijft een verrassing. De laatste gastartiest wordt binnenkort bekend gemaakt.

 
MEER INFO 
BESTEL KAARTEN 
 

Na het succes van Robin Hood keren Theater Sonnevanck, de Nederlandse Reisopera en ROSE stories terug naar Carré met Piratenkoningin. Een betoverende familieopera voor alle leeftijden, gewijd aan het moedige pad van zelfontdekking. Sopranen Francis van Broekhuizen en Lilian Farahani vormen samen met elf musici en vier zangers een wilde eigenzinnige piratenbende. Geen orkest in de orkestbak maar musicerend op het dek, in de kajuit en hoog in de mast, de woeste wind trotserend.

MEER INFO 
BESTEL KAARTEN 
 

De piste van Carré wordt voor één avond omgebouwd tot ware boksring tijdens de 16e editie van het Ben Bril Memorial Boksgala. Boksers van verschillende niveaus zullen het tegen elkaar opnemen in de ring. Verwacht een avond vol spanning, emotie, sportiviteit, passie en doorzettingsvermogen terwijl de herinnering aan de legendarische bokser Ben Bril in leven gehouden wordt. 

MEER INFO 
BESTEL KAARTEN 
 

Cho is al langer onmisbaar in de Nederlandse hiphop industrie en maakt de afgelopen tijd grote stappen met bijzondere optredens. Al op jonge leeftijd betreedt Cho de hiphopscene, en maakt direct indruk. Na uitverkochte concerten in 2023 en een uitverkochte poppodia tour dit jaar met zijn band The Chosens, staat Cho met een nieuwe intieme voorstelling in Carré.

MEER INFO 
BESTEL KAARTEN 
 


OOK IN CARRÉ

 

UNIVERSITEIT VAN NEDERLAND

De tijd kan voor of tegen je werken, kan snel of langzaam gaan. De tijd kan een fractie van een seconde zijn of miljarden jaren. Maar wat we zeker weten: zonder tijd kunnen we niet leven. Toch gaan we het proberen: we stoppen de tijd. Laat je verrassen en verbazen door de inzichten en experimenten van  topwetenschappers, bekend van 10 jaar Universiteit van Nederland.

LEES MEER 

FOIL ARMS AND HOG


Met meer dan een miljard views ken je Foil Arms and Hog misschien van hun online video's, maar hun live show is waar ze op hun best zijn. Inmiddels zijn ze een van 's werelds meest gerenommeerde sketchgroepen geworden. Hun gloednieuwe show, Skittis is een mix van sketch comedy, publieksinteractie en improvisatie. Het trio begint aan hun grootste wereldtournee tot nu toe.

LEES MEER 
AGENDA   PLAN UW BEZOEK    STEUN CARRÉ    CONTACT
VOLG CARRÉ ONLINE VIAFTIII

Afmelden

 

Bekijk hier de algemene bezoekersvoorwaarden en het privacy statement van Koninklijk Theater Carré. De algemene bezoekersvoorwaarden van Carré maken deel uit van het toegangsbewijs en zijn van toepassing op alle diensten van Carré.