Nieuwsbrief van 15-5-18 6:08:00
Online bekijken

In ruwbouw zijn de groenste stappen te maken

EPC 0,4 of direct naar BENG? Geen probleem!

Vanaf 1 januari 2020 zal de bepaling van de EPC als maat voor het energiegebruik vervangen worden door de BENG-eisen.  De BENG-eisen bestaan uit drie indicatoren, die elk aan een vastgesteld niveau moeten voldoen. Kingspan Unidek levert dakisolatie, luchtdichte toebehoren en eigen bouwdetails waarmee BENG ineens een stuk dichterbij komt.
Een esthetisch energiedak met Nelskamp G-10 PV dakpannen

Fraaie bakstenen gevel met E-Board voor nieuw winkelcentrum

Transformatie heeft een nieuwe blikvanger opgeleverd voor het winkelcentrum Boven ‘t Y in Amsterdam. Vijf winkels en een sportcentrum blazen nieuw leven in het voormalige V&D-pand dat geheel is ontmanteld en opnieuw is opgebouwd. Er is een innovatieve buitengevel geplaatst waarmee de ruwe betonwanden eenvoudig zijn uitgevlakt en de nieuwe isolatiewand toch binnen de rooilijnen blijft. Vandersanden implementeerde het E-board®-gevelisolatiesysteem.

Duurzaam parkeren, herkent u dit probleem?

In elke betonvloer zitten een paar bewegingsvoegen. Hierdoor wordt de scheurvorming van het beton onder invloed van thermische en dynamische belasting gestuurd en onder controle gehouden. Veel van de voegen zijn afgewerkt met een metalen profiel in combinatie met een flexibel rubberdeel. Deze dilatatievoegen leveren vroeg of laat onderhoud problemen op, ook in parkeergarages.

Tijd en kosten besparen met IsoBouw SlimFix-XT Prefab dubbelschalige daksegmenten

SlimFixXT Prefab daksegmenten zijn ontwikkeld voor met dakpannen of andere schubvormige dakbedekking afgewerkte hellende daken van woningen en utiliteitsgebouwen. In één afbeidsgang kan een complete dakconstructie met wit afgewerkte binnenzijde en sparingen voor dakramen en dakkapellen worden geplaatst..

Heraklith verbetert houtwol al 110 jaar

Aan plafonds van appartementsgebouwen, parkeergarages en bergingen worden steeds hogere esthetische en bouwfysische eisen gesteld. Heraklith® loopt al sinds 1908 voorop. Met uitstekende, unieke A2 houtwolproducten, biedt Heraklith® u niet alleen de meest brandveilige oplossing, maar ook de panelen die het meest effectief kunnen worden verwerkt.

Grotere stappen, sneller (t)huis met Faay KINGSIZE

Faay Vianen brengt kingsize panelen op de markt. Prefab panelen, inclusief elektra en leidingwerk, kamerhoog en kamerbreed. Snel, minder bewerkingen nodig. En schoon. Met Kingsize panelen van Faay bouw je sneller en slimmer. Deze prefab casco binnenwanden worden tijdens de ruwbouw geplaatst. Elektra, alle uitsparingen voor waterleidingen etc. worden in de wand geïntegreerd.

UNILIN Insulation ruwbouw dakkapellen

UNILIN Insulation ruwbouw dakkapellen zijn ontwikkeld voor toepassing op rechte en getoogde hellende daken. Standaard worden de dakkapellen geleverd met een Rc-waarde van 3,5 m²K/W. Op aanvraag worden de dakkapellen ook geleverd met hogere Rc-waarde. De dakkapellen worden geleverd als ruwbouw dakkapellen, dus onafgewerkt.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.