Met The Terraced Tower, is Rotterdam weer 340 woningen rijker voor mensen die willen genieten van het stedelijke leven. Het wordt er volgens Paul Oremus van CBRE Global Investors niet makkelijker op om die droom voor iedereen te realiseren.
Vastgoedmarkt
Online versie
In Terraced Tower vinden huurder én belegger nog ruimte
Met The Terraced Tower, is Rotterdam weer 340 woningen rijker voor mensen die willen genieten van het stedelijke leven. Het wordt er volgens Paul Oremus van CBRE Global Investors niet makkelijker op om die droom voor iedereen te realiseren.
Lees verder >
Huurverlenging kantoor: lift is geen bezwaar
Waar de gemeente Rotterdam behoorlijk in haar maag lijkt te zitten met haar nu doelloze kantoorruimte in De Rotterdam, is een andere huurder er nog dik tevreden mee. 
Lees verder >
Plannen Timmermans: grote opgave voor emissiereductie Nederlands vastgoed
Vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans heeft 14 juli een ongekend groot aantal beleidsvoorstellen gedaan om de klimaatdoelstellingen van de Europese Unie te bereiken. Alexandra Jurgens-Boot en Esmee Wolters bespreken de gevolgen voor de bouw-en vastgoedsector.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Beveiligerstekort is ook een kans
“Facilitair managers in de vastgoedbranche zouden nooit zomaar een aanvraag moeten doen voor securitydiensten,” aldus Jerry van Mechelen, oprichter en directeur van Centurion. Met een plan op maat los je het tekort aan beveiligingspersoneel op én hou je de servicekosten in de hand.
Blijft het kantoor de plek voor geconcentreerd werk?
Kantoren worden ontmoetingsplaatsen, geconcentreerd werk doe je thuis. Dit is een veelgehoorde opvatting bij bedrijven en organisaties. Maar uit onderzoek van de TU Eindhoven blijkt nu dat niet alle werknemers hun concentratiewerk thuis willen doen.
Lees verder >
Transformatie of nieuwbouw? Vorm maakt kosten inzichtelijk
Projectontwikkelaar en bouwer Vorm introduceert ‘Het Transformatiedashboard’. 
Lees verder >
Herontwikkeling winkelcentrum Ridderhof stap dichterbij
De eigenaren van winkelcentrum  De Ridderhof hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de herontwikkeling en renovatie van het gebied.
Lees verder >
Banner
Dit was het belangrijkste vastgoednieuws van afgelopen week (28)
De bubbel op de woningmarkt staat op knappen, de huren van woningen blijven dalen, een nieuwe kantorenclub bestormt de Amsterdamse markt en Nicole Maarsen heeft een nieuwe baan. Dit en meer lees je in het weekoverzicht met duiding door Vastgoedmarkts hoofdredacteur Servaas van der Laan.
Lees verder >

VAstgoedmarkt AwardsWWi
Binnenstedelijke initiatieven gezocht
In veel binnensteden loopt de winkelleegstand op. Transformatie naar wonen, horeca of kantoor is een optie. Zeker geen gemakkelijke opgave; het belooft een van de grootste vastgoedopgaven van dit decennium te worden. Heb jij of ken jij een project dat dient als inspiratie en voorbeeld?
Johan Drost nieuwe ceo van Troostwijk Groep
Johan Drost is vanaf 1 september ceo van Troostwijk Groep. Hij volgt Wiebe Westerhof op, die na twintig jaar terugtreedt als ceo.
Lees verder >
Experts: gevreesde faillissementsgolf blijft voorlopig uit
De gevreesde faillissementsgolf onder bedrijven als gevolg van de coronacrisis blijft voorlopig waarschijnlijk uit.
Lees verder >
Twee nieuwe medewerkers voor Segro
Joost Schreurs en Robbert Hardam versterken per 1 juli het team van belegger en ontwikkelaar Segro.
Lees verder >
Inflatie eurozone niet verder gestegen
De inflatie in de eurozone is in juni definitief op 1,9 procent op jaarbasis uitgekomen. Dat komt overeen met een eerdere schatting van het Europees statistiekbureau Eurostat.
Lees verder >
‘Omzet supermarkten stijgt dit jaar, maar daalt in 2022’
De omzet van supermarkten stijgt dit jaar nog, maar daalt licht in 2022. Dat is de prognose van marktonderzoeker IRI.
Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Volg Vastgoedmarkt ook via:
LinkedIn Twitter Facebook YouTube
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright