View this email in your browser
 

Ook in het nieuwe jaar zijn we er voor jou

We zijn aangekomen in de transitiemaand december. Een maand waarin we reflecteren, warmte opzoeken, met elkaar willen verbinden. Als Yogaplace zijn we nog steeds immens dankbaar voor alle warme, financiële steun en vooral ook positiviteit vanuit onze community. Dit heeft ervoor gezorgd dat we het jaar zijn doorgekomen en de kans krijgen om in 2021 er nog steeds voor jullie allemaal te zijn. Namens het Yogaplace team EEN LIEFDEVOL DANKJEWEL! 

In deze laatste nieuwsbrief van 2020, een roerig en onvoorspelbaar jaar, lees je onder andere over onze mooie cadeautips voor de kerst, speciale acties voor 2021, nieuwe workshops, cursussen en lessen.

We wensen je alvast hele fijne feestdagen en een mooie transitie naar een nieuw jaar waarin we graag wensen dat jij dit gelukkig en in goede gezondheid mag starten!

Lieve en warme groet,
Manon en het Yogaplace team
 🙏

Laten we onze speciale verbinding samen maken op maandag 14 december, tijdens de laatste nieuwe maan van het jaar. In deze online sessie gaan we nieuwe, positieve intenties voor 2021 neerzetten. Tijdens de gratis online meditatiesessie 'In verbinding naar 2021zal Manon je meenemen om vanuit je hart een zielsconnectie te maken met jezelf. Ook mag je intenties zetten voor een dierbaar iemand in je omgeving die je iets moois wenst voor 2021. Door dit gezamenlijk te doen verhogen we de positieve vibratie en zo zorgen we er samen voor dat we 2021 beter gaan doorbrengen! Deze sessie is voor iedereen gratis.
BOEK NU
Yogaplace draagt er verder met liefde aan bij dat eenieder 2021 dus gezonder, happier en positief gaat doorbrengen. Daarom mag je bij een nieuw lidmaatschap die wordt aangegaan in januari 2021 daarop volgend een hele maand gratis yoga in de studio én online ervaren. En als extraatje ontvang je een mooie yogamat of oogkussen van Love Generation cadeau om het jaar goed te beginnen.

Houd je van flexibiliteit en wil je nog niet de keuze maken voor een abonnement? Dan zijn onze classcards wellicht iets voor jou. Bij aankoop van alle classcards in deze transitie maand december ontvang je 25% korting! Een extra uitnodiging voor jou om het nieuwe jaar met meer bewustzijn in te stappen. 

Kerst staat voor de deur en daarmee ook een periode van cadeaus. Een investering in yoga is een investering in je gezondheid, en wie wil 2021 nou niet gezond beginnen!? Daarom hebben wij drie mooie cadeau-ideeën voor je geselecteerd die je aan een dierbare kunt geven, of gewoon aan jezelf!

1 week Unlimited online classes. Hiermee kun je een week lang onbeperkt online yogalessen volgen. Een laagdrempelige manier om kennis te komen maken met onze community van docenten en studenten met in december 25% korting voor slechts €11,25- i.p.v. €15,-.

5 classes card introduction. Kom de sfeer in onze studio’s proeven door 5 studiolessen mee te doen. Een fijne introductie voor een fijne prijs, alleen in december voor slechts €37,50.

Prive sessie Yoga ademtherapie van 75 min. Coaching, individuele ondersteuning yogapractice, ademwerk, healing technieken incl. een persoonlijke practice serie door ervaren yogatherapeut. Wil je iemand speciaal wat "me-time" gunnen? Dat kan tijdelijk voor €71,25.

Bekijk het volledige aanbod

Nu het wat kouder is en we niet veel kunnen ondernemen, zitten we meer binnen. Hoe fijn is het om toch even iets anders te kunnen ervaren en een middagje plezier te hebben met andere yogi’s? Wij hebben 5 workshops geselecteerd die de komende periode op onze planning staan.

12 december in Sittard -  Yoga Asana Techniek. Tijdens deze workshop staat het technische aspect van de houdingen (asana’s) centraal. Vanuit de ervaringen in de practice leer je de link te leggen naar het grotere geheel. Het draait niet om de perfecte houding, maar om de weg ernaartoe. Los van een verwachting of het resultaat cultiveer je wijsheid tijdens het proces zelf. Of je nu al langer yoga beoefent of pas nieuw bent, deze workshop is voor alle niveaus.

5 - 26 januari - 4-wekelijkse Online Basiscursus Meditatie om makkelijker te ontspannen. Deze cursus geeft je in 4 weken een basis om een vaste routine van meditatie oefeningen in je dagelijks leven te integreren. Je leert technieken waarmee je jouw geest kunt kalmeren, je minder zult piekeren, beter gaat slapen en meer positiviteit en vertrouwen in jezelf en de wereld ontwikkelt. Leden van onze Yogaplace community ontvangen 30% korting. 

8 - 29 januari - 4-wekelijkse Online Basiscursus Ademoefeningen voor een vitaal en energieker leven. Vooral nu we in een uitdagende tijd leven helpt de ademhaling om op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau balans te herstellen, spanningen en weerstanden te herkennen en vrij te maken met uiteindelijk een heldere en kalme geest. Ademhalingstechnieken zoals Kriyas en Pranayama zuiveren lichaam en geest, die uiteindelijk de energiebanen, energielichamen en het hart openen. In deze cursus zullen er verschillende methodes van reiniging middels adem besproken en ervaren worden voor de ultieme zuivering van lichaam en geest. Leden ontvangen een korting van 30%.

9 januari in Maastricht - Workshop Headstands , the art of arm balance. 
In deze workshop staat plezier en ontdekking voorop. Nieuwe dingen uitproberen vanuit nieuwsgierigheid naar het lichaam. Je krijgt in deze workshop alle basis handvaten aangereikt om een begin te maken aan het beoefenen van een handstand. Je hoeft absoluut geen ervaring te hebben met het doen van een handstand, wel een open mind. Dus ook als je nieuw bent met yoga ben je van harte welkom bij deze workshop. 

19 januari - 2 maart in Sittard en 20 januari - 3 maart in Maastricht
6-wekelijkse Yoga Introductiecursus voor beginners en gevorderden die verdieping in yoga zoeken. Je leert de belangrijke basiselementen van yoga: zonnegroeten, verschillende ademtechnieken, energiesloten, focuspunten en nog veel meer. Je ervaart wat synchronisatie van adem en beweging brengt, als een meditatie in beweging. Je maakt kennis met de actieve en zachtere yogavormen die we aanbieden binnen onze school. Je leert je eigen mogelijkheden kennen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Daarnaast ontwikkel je geleidelijk aan je concentratie, flexibiliteit, kracht, ontspanning en rust. Bij inschrijving op deze cursus ontvang je een yogamat cadeau! 

NIEUWE STUDIO LESSEN

Bekijk het volledige aanbod

Als erkende en ervaren yoga school, biedt Yogaplace sinds 2006 de opleidingen en professionele ontwikkelingen in het gebied van yoga aan. De jaarlijkse 200 uur Yoga Lifestyle Ashtanga Based Docentenopleiding start op 8 januari 2021.

Er zijn nog enkele plekken vrij! Klaar voor een reis naar je ware essentie, in je eigen kracht staan en dit overdragen aan anderen? Mail met Manon@yogaplace.nl en stel al je vragen. 


De opleiding duurt in totaal 6 maanden met verspreid 3 intensieve interne trainingsweken. In de tussenperiodes besteed je tijd aan zelfstudie. Lees alles erover hier of download de brochure


Ook door Yogaplace aangeboden:
Yoga Nidra docentenopleiding, 2 februari - 2 maart 2021
Therapeutische Adjustment training voor docenten en therapeuten, 4 maart - 23 april 2021 
Yin Yoga 
docentenopleiding, data volgen z.s.m. 

Heb je vragen over onze opleidingen? Neem gerust contact met ons op. 

"Het zijn hele intensieve maar oh zo inspirerende weken! Door de fijne en deskundige (persoonlijke) begeleiding van Manon en Anouk heb ik mijn eigen yoga-pad verder kunnen bewandelen en uitdiepen dan ik ooit had kunnen dromen. Het is een reis geworden vol met persoonlijke ontwikkeling en groei. Door dit te beleven samen met mijnmede-studenten én op zo’n fijne locatie als Hof den Brulle, maakt het een onvergetelijke ervaring!" 

Rosalie Gerrits van den Ende, student Ashtanga based docentenopleiding 2020

"Tijdens de docentenopleiding van Yogaplace heb ik mezelf beter leren kennen. Ik ben me bewust geworden van bepaalde patronen en heb geleerd hier anders mee om te gaan. Ik kan met meer liefde en zachtheid naar mezelf en het leven kijken. En leef het leven meer vanuit mijn hart. Het lesgeven en delen van yoga met anderen, voelt voor mij als thuiskomen. Ik ben enorm dankbaar dat de opleiding me zoveel moois heeft gebracht!"

Sanne Hermans, student Ashtanga based docentenopleiding 2020

Meer weten

Als yogadocent heb je je 200 uur Yoga Alliance certificaat behaald en ben je aan het lesgeven. De praktijk roept vaak vragen op en zorgt ervoor dat je interesse wordt gewekt om je verder te scholen om je studenten zo goed mogelijk te begeleiden tijdens een les. In de eerste bijeenkomst van 2021 brengt Manon Simonis haar kennis en ervaring van de afgelopen 20 jaar over op een praktische toepasbare en gedegen wijze.

Boek nu

Yoga als levenslange fix

"Steeds meer en meer mensen weten de weg naar een yogales, workshop of opleiding of yogavakantie te vinden. Maar hun leven blijft daarnaast hectisch, bestaand uit deadlines, een druk gezin, sociale contacten en altijd maar haast. Één keer per week een yogalesje volgen is voor velen de 'quick fix' om hun verdere overvolle leven te compenseren. Maar yoga is veel méér dan dat en zal je door een keer per week een lesje op de lange duur niet het rustige, gebalanceerde en gelukkige leven bieden waar je zo naar op zoek bent..." Lees verder

Facebook
Instagram
LinkedIn
Website
Email
Copyright © 2020 Yogaplace, All rights reserved.
Je ontvangt deze email, omdat je je aangemeld hebt voor de nieuwsbrief van Yogaplace. Jek un tje uitschrijven door op de link te klikken in deze e-mail. You are receiving this email because you subscribed to receive information about Yogaplace. You can unsubscribe by clicking in the link provided in your email.

Our mailing address is:
Yogaplace
Sint Maartenslaan, 36
Maastricht, 6221 AZ
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp