Nieuwsbrief van 19-12-17 6:41:00
Online bekijken

Verhinder onbevoegden en voorkom kans op inbraak en diefstal in bergingen

Troax URSP volle plaatpanelen voor bergingen waar privacy benodigd is

Verhinder onbevoegden de toegang tot uw bergingen en voorkom kans op inbraak en diefstal. URSP is een volle plaatpaneel dat zorgt voor privacy en uitzonderlijk goede bescherming tegen inbraken. Het wordt met name gebruikt als voorwand in ruimtes die al een redelijke externe beveiliging hebben en is compatibel met UR350 en UX450.

Veiligheid voorop met de inbraakwerende daglichtproducten van JET BIK

Vlakglazen daglichtproducten onderscheiden zich ten opzichte van andere dakvensters door het strakke ononderbroken glasoppervlak, wat een groots panoramazicht oplevert. Vlakglasproducten zijn dan ook goed toepasbaar in een woon- en werkomgeving met een strak design.

Amsterdams VMBO grondig gerenoveerd en uitgerust met 19 vlakke lichtkoepels 

Het Amsterdamse Mundus College wil haar leerlingen op elk moment van de dag een plezierige en veilige omgeving bieden, zowel tijdens de lesuren als tijdens alle naschoolse activiteiten. In zo’n omgeving spelen de toetreding van veel daglicht en een comfortabel binnenklimaat een essentiële rol.

Hechte samenwerking voor het beste eindresultaat

Veertien luxe woningen in Venray, twaalf eengezinswoningen plus vijf seniorenwoningen in Boxmeer en een luxe woonboerderij in Heumen. Juriëns Machinale Houtbewerking BV uit Uden is specialist in de (machinale) houtbewerking van kozijnen, ramen en deuren, hefschuifpuien en dakkapellen in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Herken de inbraakwerende deuren aan het garantie- en zekerheidslabel

Een inbraakwerende GND-binnendeur of GND-buitendeur is te herkennen aan het garantie- en zekerheidslabel dat in de hangzijde van de deur is geplaatst. Hieraan is eenvoudig af te lezen wie de deur heeft geproduceerd, hoe de deur is geleverd, wie verantwoordelijk is voor de verschillende werkzaamheden bij het proces van plaatsen en controleren en welke prestaties de deur of deur/kozijn-combinatie levert.

Daglicht met een extra strak design en licht tegen inbraak

De daglichtsystemen van Solatube brengen op een gecontroleerde manier diffuus daglicht binnen. Deze diffuse verspreiding van daglicht zorgt ervoor dat ruimtes multifunctioneel inzetbaar worden. Voor extra gemak is integratie met kunstverlichting mogelijk. Bovendien wordt het energieverbruik gereduceerd, is het systeem geluid-, warmte,- en UV werend en is er gedacht aan de inbraakgevoeligheid van het systeem. 

Heras Electric Fence: een rank elektronisch detectiesysteem voor uw hekwerk

Electric Fence is een rank elektronisch detectiesysteem dat de uitstraling van uw hekwerk niet aantast, maar effectief genoeg is om gasten met minder goede bedoelingen af te schrikken. Het systeem bestaat uit een raster van draden, horizontaal vanaf de grond tot circa 50 centimeter boven de hekwerklijn. Over de flexibele topping valt nauwelijks heen te klimmen. Hoogspanning op de draden zorgt voor detectie en effectieve afschrikking.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.