Nieuwsbrief van 17-12-19 7:05:17
Online bekijken

Thema inbraakbeveiliging

IDIS observatiebeelden als onderdeel van bedrijfsproces

Het is een veilig gevoel te weten dat eigendommen in beeld worden gebracht door observatiecamera’s. Wanneer er iets wordt ontvreemd kunnen de beelden worden teruggekeken en eventuele daders worden gedetecteerd. Maar… observatiebeelden kunnen ook worden ingezet als onderdeel van het bedrijfsproces. Er is namelijk zoveel meer mogelijk met de gegevens die worden verzameld!

Inbrekers worstelen met Rhino verzinkbare inbraakbeveiligingspalen

Voor het beschermen van dierbaar en kostbaar bezit en het beveiligen van privéterreinen en publieke omgevingen met een verhoogd risico. Bij calamiteiten is dit beveiligingssysteem op commando direct handmatig individueel inzetbaar. Zichtbaar in beeld en de individueel werkende beveiligingspalen van RhinoSystems zijn een groot probleem voor het inbrekersgilde. Door het robuuste ontwerp en het unieke veiligheidsslot gaan ze uw pand voorbij.

Een deur is maar gewoon een deur totdat er inbrekers voor staan

De keuze van een deurmodel speelt een belangrijke rol bij het gevoel van veiligheid. Zeker weten dat de deur voldoet? Kies dan voor een GND-deur. Deuren van bij GND aangesloten fabrikanten zijn te herkennen aan het garantie- en zekerheidslabel in de hangzijde van de deur. Daarmee zijn eenvoudig de afkomst en prestaties op het gebied van inbraak-, geluid-, brand- en rookwerendheid van de deur en kozijn te controleren.

Wanneer voldoet een entree aan alle inbraakwerendheidseisen?

Bij veel gebouwen valt nog winst te boeken door te investeren in een gevel met hoge inbraakwerendheid. Dat besef is er ook bij veel gebouweigenaren, zo merkt Boon Edam uit de toenemende vraag naar inbraakwerende deuren. Maar wat maakt een entree nou inbraakwerend? En waar moet u op letten om te weten of een entree aan de eisen voldoet?

Toepassing anti-inbraakpen in kozijn of deur is verleden tijd

Het unieke, gepatenteerde Inside anti-inbraakelement vormt letterlijk en figuurlijk de kern van de nieuwe lijn BUVA scharnieren: Atlas Inside. Het hakende element dat voor de inbraakbeveiliging zorgt, zit in het scharnier. De anti-inbraakpen in het kozijn of deur behoort daarmee tot het verleden.

Heinen Malmédy heeft goed nagedacht over al uw mogelijke vragen

Een inbraakwerende deur is een belangrijk onderdeel in uw totale veiligheidsplan tegen inbraak en andere vormen van agressie. Maar is een deur die aan de norm voldoet, dan wel voldoende om uw veiligheid en die van uw spullen te garanderen?

Stevige aluminium rolluiken beschermen tegen inbraak

Raam-, deur- en garageopeningen zijn van vele producten te voorzien, maar de aluminium rolluiken van Alulux bieden veruit de meeste voordelen. Deze rolluiken zijn sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk, waar u gegarandeerd jarenlang profijt van heeft. Alulux rolluiken verminderen niet alleen het hele jaar door de kans op inbraak, maar bieden ook een excellente isolatie in zowel de koude winter als de hete zomer.

Veiligheid voorop met inbraakwerende lichtkoepels van JET BIK

Het Bouwbesluit stelt eisen als het om veiligheid gaat. Bereikbare daklichten moeten volgens NEN 5087 in een nieuwbouwsituatie inbraakwerend worden uitgevoerd conform NEN 5096 weerstandsklasse 2. De BIK Lichtkoepel Inbraakwerend is een samengesteld product dat voldoet aan die norm.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.