Fiets - nieuwsbrief week 50 - 2017
Fiets

Felgekleurd is het nieuwe zwart

Review Cube Acid

De meeste fietsmerken hebben inmiddels hun nieuwe MTB-collectie gepresenteerd, en het belooft een vrolijk jaar te worden. Fiets kreeg de beschikking over zes prima betaalbare mountainbikes in allerlei kekke kleuren. Één daarvan was de Cube Acid, die er stiekem een stuk luxer uitziet dan de fiets eigenlijk is. Dat komt vooral door de in kleur meegespoten stuurpen en het two-tone zadel, de Schwalbebanden en de interne kabelgeleiding.

Fiets

Spatbordje onder je zadel

Save your ass

De sneeuw is bijna weg en wat overblijft is een boel water en prut. Een Ass Saver helpt je dan om van achteren niet al te nat en koud te worden. Eerder dit jaar verscheen de vierde generatie spatbordjes van Ass Savers. Met het Flip-Tip sluitmechanisme om nog beter op nog meer zadels te passen.

Fiets

Binnen trainen

BigRingVR al geprobeerd?

Zwift heeft aan het indoor trainen een nieuwe dimensie toegevoegd. En dus vroegen wij ons af: wat valt er nog meer voor leuks te beleven op het gebied van online fietssoftware? En hoe helpt dat ons fit de winter door? Fiets bleef gezellig binnen en testte voor nummer 12 tien trainingsprogramma’s voor computer, tablet en telefoon.

Fiets

2 tickets voor de prijs van 1

Wooning Zesdaagse van Rotterdam

Van 4 t/m 9 januari 2018 vindt de Wooning Zesdaagse van Rotterdam plaats in Ahoy, een felle wielerstrijd met internationale topcoureurs op de baan en de beste sprinters van Nederland. Als Fiets-lezer koop je nu 2 kaarten voor de prijs van 1! Deze aanbieding geldt voor de openingsavond op donderdag 4 januari.

Fiets

Vuurwerk verzekerd

Cotty verkent de 17e etappe van de Tour 2018

Mike Cotty, oprichter van de Col Collective, verkende alvast de 17e etappe van de Tour de France 2018. Dit is ook de man die al eens in één ruk een trip maakte van 677 km, met 17 bergtoppen en met 16.000 hoogtemeters. Hij is dus wel in zijn element in een etappe waarbij je in slechts 65 kilometer 3000 hoogtemeters voor je kiezen krijgt.

Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2017 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer