Sådan indretter du med trendy flet
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Se webversion

ILVA
Sofaer
Spiseborde
Boligtilbehør
Nyheder
Indret med trenden flet

Det dekorative flet har de seneste år gjort et comeback, og er kommet for at blive. Der er forskellige typer af flet, men fælles for dem er, at de bidrager med et naturligt, let og luftigt udtryk i indretningen, hvad end du bruger trenden på større møbler eller boligtilbehør.

Se nærmere på det klassiske franske flet og papirflet herunder og udforsk udvalget af fletmøbler til hele hjemmet på ILVA.dk

Se møbler med flet
Fransk flet

Fransk flet

Fransk flet er en velkendt klassiker, som klæder både opbevaringsmøbler, stole og boligtilbehør. Selvom udtrykket er naturligt og afdæmpet, så giver det alligevel en spændende detalje, der gør møblet til noget særligt.

Shop produkter
Papirflet

Papirflet

Papirflet har været en velkendt del af dansk design siden 1940'erne, og bruges stadig på mange typer møbler. Papirflet leder tankerne hen på gennemført design og håndværk, og det er noget, der aldrig går af mode.

Shop produkter

Mere inspiration til indretning?

Japandi
8 designfavoritter

Japandi

I denne sæson drager vi stærk inspiration fra stilretningen Japandi, som er en fusion mellem japansk og skandinavisk designtradition. Se hvordan du indretter med trenden.

Indret med Japandi

8 designfavoritter

Hvem elsker ikke tidløse møbler i veludført design, hvor der er tænkt på både materialer, detaljer, æstetik og komfort? Se 8 af vores favoritter fra sæsonen her.

Se 8 designfavoritter

Ugens tilbud

Sofaer
Lænestole
Spiseborde
Spisebordsstole
Senge
Opbevaring
Boligtilbehør
Lamper
Alle tilbud
Gratis levering
Prissikkerhed
Ubegrænset returret

GRATIS LEVERING
Køb møbler for over
5.000,- og få leveret
gratis til kantsten

PRISSIKKERHED
Vi matcher alle priser
- både online og
i vores bolighuse

 

UBEGRÆNSET
FORTRYDELSESRET

Returner dit køb
når som helst

Alt i vores bolighuse er lige til at tage med hjem eller til hurtig levering. Eneste undtagelse er bestillingsvarer, der fremstilles specielt til dig, her skal du regne med en lidt længere leveringstid. Der tages forbehold for moms- og kronejusteringer, tastefejl, ikke fremkomne samt udsolgte varer.

Denne mail kan ikke besvares.
Du kan til enhver til opdatere dine præferencer ved at klikke her.

Ønsker du ikke længere at modtage ILVA's nyhedsbreve? Afmeld dig her

ILVA
Facebook
Instagram
Pinterest
website