Nieuwsbrief van 15-10-19 6:55:17
Online bekijken

Thema Industriële deuren

EFAFLEX snelloopdeuren – van spiraal tot Up-Side-Down

Energiebesparend, hoger rendement en optimale snelheid: dit zijn de unieke eigenschappen van de Serie S Spiraal- & Turbodeuren van EFAFLEX. Doordat het innovatieve deurblad wordt opgerold via de spiraaltechniek in plaats van op een as, zorgt deze constructie voor hoge openingssnelheden (tot ruim 4,0 m/s.). Geen enkele deur met vergelijkbare eigenschappen maakt de doorgang zo snel vrij. Dankzij dit innovatieve deurblad is het mogelijk de deur voor zowel binnen als buiten te gebruiken: in koel- en vriescellen of als afsluiting van een parkeergarage.

JAZO Industriële techniek deuren

JAZO levert o.a. vluchtdeuren, inbraakwerende, brandvertragende en explosievaste deuren voor allerlei industriële toepassingen. De deuren die vervaardigd worden zijn op diverse gebieden getest zoals duurzaamheid, inbraakwerendheid, geluidwerendheid, brandwerendheid en explosiebestendigheid.

Merford stalen buitendeuren: hoe complexe deuren ook mooi kunnen zijn

Wanneer men aan stalen buitendeuren denkt, ziet men vaak een robuuste, industriële deur voor zich. Behalve dat deze deuren aan een combinatie van verschillende gestelde eisen kunnen voldoen, zijn ze prima in te passen in het gevelbeeld van ieder pand. Zo zijn de deuren functioneel, zien er goed uit en geschikt voor zeer veel toepassingen.

Slijtvaste en betrouwbare inbraakwerende deuren van Heinen zorgen voor veilig gevoel

De inbraakwerende Heinendeuren zijn gebaseerd op het Metal+ concept. De basisdeur Heinen Metal+ is een stalen deur met een unieke geschroefde samenstelling. Basis van de deur is een kader, bestaande uit een kokerprofiel 60 x 60 x 2 mm rondom. Alle onderdelen, zoals deurblad en hang- en sluitwerk, worden aan dit stevige kader bevestigd en blijven vervangbaar en regelbaar. Hierdoor zien de deuren er, ongeacht de extra eigenschappen en prestaties, altijd hetzelfde uit.

Ideale toegangsoplossing met de industriële roldeuren van Wessels Rolluikenfabriek

Een rendabele en robuuste deur voor uw bedrijfshal, magazijn of distributiecentrum? Kies dan voor industriële roldeuren van Wessels Rolluikenfabriek. De deuren zijn dagelijks onbeperkt te gebruiken en isolerend en snellopend uit te voeren. Roldeuren hebben een compacte bovenunit en zijn geschikt voor het afsluiten van openingen tot wel 12 x 9 meter. Kortom: een ideale toegangsoplossing die altijd naadloos in uw bedrijfsproces past.

Brandwerende overheaddeur Metacon kan tegen een stootje...

Brandwerende overheaddeuren bieden een uitstekende oplossing voor het brandveilig afsluiten of compartimenteren van bedrijfspanden. METACON OHD EI (1) 60 – EW 90 brandwerende overheaddeur is bekleed met brandwerende beplating en afgewerkt met een voorgelakte beplating.

DICTATOR biedt unieke, betrouwbare en op maat gemaakte aandrijfoplossingen

DICTATOR levert al tientallen jaren duurzame industriële aandrijvingen voor de meest uiteenlopende toepassingen: op branddeuren, akoestische deuren, stralingsdeuren, hangardeuren, toegangsdeuren voor spuitcabines, toegangsdeuren voor machinekamers in schepen en zelfs toegangen voor gondels in skigebieden.

Basiskennis industriële draaideuren

Industriële draaideuren onderscheiden zich van normale draaideuren door hun verzwaarde uitvoering. Deze zware uitvoeringen worden vooral in de utiliteitssector en industriële industrie toegepast, waar deze deuren eventueel ook explosiebestendig, kogelwerend, brandwerend en/of geluidwerend kunnen worden uitgevoerd.
NBD Themapagina Industriële deuren
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.