If you are having difficulty seeing this email, you can view in your browser

Fietsen in de Alpen

10 tips om alles uit uw zomer te halen

We hebben heel wat zweet gelaten voorbije winter en heel wat trainingsuurtjes op de fiets doorgebracht in de lente.  Tijd om onze conditie te verzilveren !  

En mogelijkheden genoeg.  Elk weekend zijn er méér dan voldoende toerritten om uit te kiezen, regelmatig zijn we op pad met de fietsmakkers.   Niet alleen willen we aan alle evenementen deelnemen, we laten ons ook te vaak verleiden tot 'lange' tochten.  

Maar juist daar schuilen heel wat gevaren, waardoor we al heel snel gedemotiveerd, uit vorm en zelfs oververmoeid geraken.   We vergeten voldoende te rusten, recupereren te weinig en verwaarlozen onze individuele training.

Anderzijds hebben we toch het effect van de warmte in de Alpen onderschat en zijn we niet echt daarop voorbereid.

Tourcircus eindelijk in de Alpen

Alles kan nog.  Met nog 2 zware Alpenritten voor de boeg staan nog 4 renners binnen de 30 seconden van elkaar. Is Froome echt in topvorm ?  Maken Uran, Bardet en Aru nog een kans ?  Dan zullen ze die zeker moeten grijpen in één van de beklimmingen van de Col de la Croix de Fer, de Col du Galibier of van de Col d'Izoard.

8 valkuilen voor fietsen en gewichtsverlies

Fietsen en afvallen, het is een ideale combinatie.  Maar toch geeft het niet het gewenste resultaat.  Je traint heel intensief, let op je voeding maar toch leidt dit niet tot het gewenste gewichtsverlies.  
Wat kan hiervan de oorzaak zijn ?  Doen we iets fout ?

Niets eenvoudiger dan uw vakantie online reserveren ?

Enkele jaren geleden had niemand kunnen voorspellen dat het internet zo een grote invloed zou hebben op het boekingsgedrag van de consument. Met enkele klikken op de muis kan men zijn ideale vakantie samenstellen en reserveren. Online boeken is een vertrouwde werkwijze geworden en men kan beroep doen op heel wat boekings- en vergelijkingssites om zijn ideale vakantie samen te stellen.

Schrijf je hier in voor de Fietsen in de Alpen-Nieuwsbrief!

Met onze nieuwsbrief verzeker je jezelf van alle fietscomfort !

 
MENU
OVER ONS
ACCOMMODATIES
Fietsen in de Alpen

Liever geen newsletters meer ontvangen? Uitschrijven kan hier

Skisunconstruct bvba, Veldkant 2, 2550 Kontich, Belgium