Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk dan de online versie
 

12 maart 2020

AmersfoortMail

Informatie over het coronavirus in Amersfoort
Ook in Amersfoort zijn enkele bewoners besmet geraakt met het coronavirus (COVID-19). Als gemeente volgen wij de adviezen en instructies van het RIVM en GGD regio Utrecht, die alert blijven op nieuwe besmettingen en steeds hetzelfde protocol toepassen als nieuwe patiënten gevonden worden: isolatie, contactonderzoek en doorlopende monitoring van de patiënt.
Lees meer
 
Wie wil bouwen moet in gesprek
Wie een grote aanbouw aan zijn huis wil bouwen, nieuwe woningen wil realiseren of een zonneveld wil aanleggen, heeft niet alleen met de gemeente te maken voor een vergunning, maar ook met buren en andere belanghebbenden. Van de plannenmaker wordt verwacht dat hij of zij belanghebbenden betrekt bij het uitwerken van de plannen.
Lees meer
 
Huisarts Frans Boonekamp ontvangt Lenaert Nicasiusspeld
Op vrijdag 6 maart 2020 heeft huisarts Frans Boonekamp uit handen van burgemeester Lucas Bolsius de Lenaert Nicaiusspeld ontvangen. Hij krijgt de gemeentelijke onderscheiding voor zijn grote inzet als huisarts in Hoogland en zijn diverse maatschappelijke initiatieven in de regio Amersfoort.
Lees meer
 
Bekijk stadsberichten en bekendmakingen
De gemeente neemt regelmatig besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben in uw buurt. Een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een evenement, een verbouwing of het kappen van een boom. De bekendmakingen zijn de verplichte publicaties van deze besluiten en verschijnen wekelijks in de Stadsberichten in het huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort. Lees meer
Korte samenvatting collegebesluiten 10 maart 2020
Het college van burgemeester en wethouders neemt wekelijks besluiten, onderverdeeld in bespreekstukken en hamerstukken. Onderstaand vindt u de lijst van deze besluiten, inclusief korte toelichtingen per besluit.Lees meer
Activiteitenkalender college burgemeester en wethouders tot en met zondag 22 maart 2020
Lees meer
 
Nieuwsbrief op maat?
De volgende gegevens zijn bekend:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com
Mijn gegevens aanvullen
 
Volg ons
F   T   Y   I