Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
1 april 2020
Coronamaatregelen verlengd tot 28 april
Het kabinet heeft giisteren besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Voor het aanstaande Paasweekeinde is het dringende advies om ook dan thuis te blijven.
Onder andere sportaccommodaties, horeca en kinderopvang blijven dus dicht tot en met 28 april. Scholen blijven in ieder geval dicht tot na de meivakantie. Het verbod op evenementen blijft tot 1 juni van kracht.

Lees verder
 
Financiële ondersteuning voor ondernemers
Ook ondernemers in Boxtel ondervinden de gevolgen van de maatregelen rondom het coronavirus. Zij kunnen bij verschillende instanties terecht voor informatie en hulp.
Naast de uitgebreide informatie van het RIVM worden veel algemene vragen voor ondernemers beantwoord op de sites van de Rijksoverheid en van de Kamer van Koophandel. Ondernemers kunnen ook telefonisch contact opnemen met het Kamer van Koophandel adviesteam via telefoonnummer 0800-2117. Dit gratis nummer is op werkdagen bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur.
Lees alle informatie over de diverse regelingen op onze website.
Burgerzaken en openingstijden
Het is tijdelijk helaas niet meer mogelijk om via onze website een afspraak te maken bij Burgerzaken. Als je een afspraak wilt maken, kun je daarvoor tussen 09.00 en 12.00 bellen met telefoonnummer (0411) 65 58 11. Wij beoordelen dan samen met jou of een afspraak echt nodig is. Veel zaken kun je ook digitaal met ons regelen.

Lees meer over onze openingstijden en burgerzaken op onze website.
Kaartje voor ouderen en zorginstellingen
Afgelopen vrijdag verstuurde burgemeester Ronald van Meygaarden een kaartje naar al onze zorginstellingen. Al onze ouderen die wonen in de zorginstellingen en nu helaas geen bezoek mogen ontvangen, krijgen een persoonlijke boodschap van onze burgemeester. Een extra hart onder de riem in deze moeilijke tijd. Ook de zorgprofessionals van deze instellingen krijgen een kaartje. Om onze dank en waardering uit te spreken voor hun geweldige inzet.
Bekendmakingen van deze week
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten