Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
Nieuwsbrief 15 november 2019
 
Informatieavond herinrichting Molenwijkseweg

We gaan verder met de herinrichting van de Molenwijkseweg tussen het Ronduutje en de Parkweg. Wij praten je graag bij. Op woensdagavond 27 november ben je om 19.30 uur van harte welkom in Gemeenschapshuis De Walnoot.
Gemeente Boxtel koplopergemeente
Afbeelding
Op 13 november 2019 pitchten 20 nieuwe koplopergemeenten in de Social Impact Factory in Utrecht over hun aanpak en ambities over de invulling van onafhankelijke cliëntondersteuning in hun regio. Cliëntondersteuning helpt inwoners passende zorg en ondersteuning te regelen. Binnen het Koploperproject Cliëntondersteuning gaan gemeenten aan de slag om het aanbod en de kwaliteit van cliëntondersteuning te verbeteren.

Lees verder
Installatie nieuwe burgemeester
Afbeelding
Tijdens een bijzondere raadsvergadering op dinsdag 26 november wordt Ronald van Meygaarden als nieuwe burgemeester van de gemeente Boxtel beëdigd en geïnstalleerd.

Lees verder

 

Wij werken graag mee aan jouw initiatief!
Afbeelding
De gemeente Boxtel  is trots op de vele initiatieven van inwoners en wil deze waar mogelijk ondersteunen. In onze nieuwsbrief komen regelmatig initiatieven voorbij. Heb jij een eigen initiatief om jouw omgeving (nog) beter of leuker te maken? Neem dan contact op met de wijkmakelaars. Binnen meewerkend boxtel kijken we of we jouw initiatief samen tot een succes kunnen maken! Ben je benieuwd naar alle initiatieven in onze gemeente? Bekijk dan de kaart met bewonersinitiatieven.
 

Wijkmakelaar Werner van der Velden

Wijken Centrum-Breukelen, Ladonk, Selissenwal en Munsel-Selissen, In Goede Aarde
E-mail: w.vd.velden@mijngemeentedichtbij.nl
Telefoonnummer: (0411) 65 52 62 of 06 37 00 31 41
 

Wijkmakelaar Hans Mols

Wijken Lennisheuvel, Liempde en Boxtel-Oost
E-mail: h.mols@mijngemeentedichtbij.nl
Telefoonnummer: (0411) 65 52 56 of 06 37 70 82 43
 
Lees meer over meewerkend boxtel

 

Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten
Bekendmakingen

Onze bekendmakingen staan vanaf 1 januari 2014 alleen nog maar op www.officielebekendmakingen.nl. Als we het hebben over officiële bekendmakingen dan gaat het over vergunningen, (verkeers)besluiten, verordeningen, beleidsregels en bestemmingsplannen.