Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 12 juli 2017

Informatiemarkt Aalsmeerpas op 13 juli

Informatiemarkt Aalsmeerpas op 13 juli
11-juli-2017 | Gemeente Aalsmeer nodigt gebruikers van de Aalsmeerpas en inwoners die voor de pas in aanmerking komen van harte uit voor een informatiemarkt over de Aalsmeerpas op donderdag 13 juli van 10 tot 11 uur in de Oude Veiling, Marktstraat 19 Aalsmeer.
Lees verder >

Informatiebijeenkomst over hotel voor zakelijke markt op Green Park Aalsmeer

11-juli-2017 | Naast het recent geopende tankstation langs de N201 is in de structuurvisie een kavel van ongeveer 2 hectare gereserveerd voor de realisatie van een 4 sterrenhotel gericht op toeristen en de zakelijke markt.
Lees verder >

Werkplein AA helpt inwoners succesvol en duurzaam aan een baan

11-juli-2017 | Het Werkplein AA biedt ondersteuning aan inwoners bij het zoeken naar werk. Uit de evaluatie, een jaar na de start, blijkt dat inwoners het Werkplein AA goed weten te vinden en tevreden zijn over de dienstverlening.
Lees verder >

Milieuhelden: Groep 7 van de Graankorrel ontwerpen eigen borden

10-juli-2017 | Donderdag 6 juli 2017 was het dan zover. De milieuhelden van groep 7 van de Graankorrel mochten hun zelf ontworpen magneetborden over zwerfafval op de auto’s van Meerlanden bevestigen. De komende maand rijden er diverse wijkteams, een servicewagen en een bakkenwagen met de borden van de Graankorrel rond. De Graankorrel had deze prijs gewonnen met de workshop: ‘Hoe word ik een milieuheld?’
Lees verder >

Inbrekers gaan niet met vakantie!

10-juli-2017 | De zomervakantie komt eraan. Ook voor inbrekers is het hoogseizoen. Die zijn juist deze periode actief, als veel mensen met vakantie zijn. Onze collega’s op straat en de politie letten deze weken goed op en doen extra surveillances. U kunt als bewoner zelf ook veel doen om inbraak te voorkomen. Met een aantal eenvoudige maatregelen kunt u uw huis beter beveiligen.
Lees verder >

Uitreiking certificaten cursus Politiek Actief

10-juli-2017 | Tijdens de raadsvergadering van 29 juni werd de cursus Politiek Actief afgesloten. Deelnemers ontvingen een certificaat en bloemen uit handen van burgemeester Nobel. De cursus was bedoeld voor inwoners van Aalsmeer die geïnteresseerd zijn in de lokale politiek en daar meer over willen weten.
Lees verder >

Save the date: 20 september bijeenkomst Verduurzaming

07-juli-2017 | Op 20 september vindt de tweede bijeenkomt van Aalsmeer in zicht plaats met als thema verduurzaming.
Lees verder >

Opstapje diploma voor kinderen gemeente Aalsmeer

06-juli-2017 | Op woensdagmiddag 5 juli hebben twaalf kinderen uit de gemeente Aalsmeer/Kudelstaart Opstap(je) afgerond. Zeven daarvan waren aanwezig waren om hun diploma in ontvangst te nemen van wethouder Gertjan van der Hoeven. De wethouder was erg te spreken over de inzet van de kinderen, ouders en de medewerkers die hebben deelgenomen aan Opstap(je).
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer