Bekijk dit bericht in je browser

Nieuwtjes uit
Ingelmunster!
 
Infosessie burn-out en depressie
Tijdens deze infoavond geeft psychiater A. Gazziano toelichting over depressie versus burn-out. Het is een interactieve sessie waarbij iedereen vragen kan stellen over het thema. Ook gerelateerde onderwerpen kunnen aan bod komen.
Donderdag 7 oktober 2021 om 19.30u. in de brasserie (Bollewerpstraat 3). Gratis toegang!
Digdokter op 16 oktober: mobiele data optimaal benutten
In deze digidoktersessie in de bib krijg je tips om je maandelijks volume in de hand te houden: waarschuwingen en limieten instellen, de grootste apps opsporen, het achtergrondverbruik beperken ... Ook het verschil tussen wifi-netwerken en beveiligde hotspots wordt duidelijk.
 
Tochtje met milieuboot
Op zondag 10 oktober vaart de Milieuboot op het kanaal Roeselare-Leie van Izegem naar Ooigem en terug. Een unieke kans om op een boeiende manier kennis te maken met het kanaal!
Verkeersinfo
- Op zaterdag 2 oktober is er de Ethiascross in Meulebeke. Meer info over het event en de verkeersmaatregelen kan je hier terugvinden.

- De veegwagen rijdt door Ingelmunster op maandag 4 en vrijdag 8 oktober. Er is een parkeerverbod langs het traject.
 
Vacature
Het gemeentebestuur is op zoek naar een nieuwe medewerker bij de poetsdienst.
Kort nieuws
- Begin oktober is er een opruimactie van achtergelaten fietsen aan het station.

- Meer dan één op tien kinderen in West-Vlaanderen loopt het risico om op te groeien in een kansarm gezin. Ondanks deze hallucinante cijfers, lijken de middelen ter bestrijding van kansarmoede echter steeds schaarser te worden. Om hieraan tegemoet te komen, lanceert het Streekfonds West-Vlaanderen ook dit jaar een projectoproep ter ondersteuning van organisaties die zich inzetten voor maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren.
 

Je profiel aanpassen - Uitschrijven