Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk dan de online versie
 

30 januari 2020

AmersfoortMail

Inloopbijeenkomst Kop van Isselt van bedrijventerrein naar woon- en werkgebied
Kop van Isselt, het gebied waar nu onder andere de ROVA zit, gaat veranderen. Van een bedrijventerrein naar een gebied waar je kunt wonen en werken. Wilt u meer weten, ziet u kansen of heeft u zorgen? Kom dan op woensdag 12 februari naar de inloopbijeenkomst bij ROVA.
Lees meer
 
Tijdelijke sociale huurwoningen op Smeeing-locatie en voormalig verzorgingshuis De Liendert
Twee locaties in Amersfoort zijn aangewezen voor tijdelijke woningen. Het gaat om de Smeeing-locatie aan de Amsterdamseweg en het voormalig verzorgingshuis De Liendert. In De Liendert kunnen binnenkort voor een periode van 3 tot 5 jaar 73 woonunits worden gerealiseerd. Voor de ontwikkeling van de Smeeing-locatie moet de gemeenteraad nog een besluit nemen. Als de raad akkoord is kunnen op deze locatie, gelegen aan de Amsterdamseweg/Gelderseweg, tussen de 170 en 210 sociale huurwoningen komen. Na onderzoek is gebleken dat op de Kop van Schothorst geen tijdelijke woningbouw gerealiseerd kan worden.
Lees meer
 
Aanvraag urgentieregeling verandert
Soms is het noodzakelijk om snel aan een vervangende woonruimte te komen. In de huisvestingsverordening zijn regels opgenomen op welke manier de beschikbare sociale huurwoningen verdeeld worden. Hierin staat onder andere de urgentieregeling. Vanaf 1 februari is er een nieuwe urgentiewijziging.
Lees meer
 
Samenvatting collegebesluiten 28 januari 2020
Het college van burgemeester en wethouders neemt wekelijks besluiten, onderverdeeld in bespreekstukken en hamerstukken. Onderstaand vindt u de lijst van deze besluiten, inclusief korte toelichtingen per besluit.Lees meer
Activiteitenkalender college burgemeester en wethouders tot en met zondag 9 februari 2020
Lees meer
Bekijk stadsberichten en bekendmakingen
De gemeente neemt regelmatig besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben in uw buurt. Een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een evenement, een verbouwing of het kappen van een boom. De bekendmakingen zijn de verplichte publicaties van deze besluiten en verschijnen wekelijks in de Stadsberichten in het huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort. Lees meer
 
Nieuwsbrief op maat?
De volgende gegevens zijn bekend:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com
Mijn gegevens aanvullen
 
Volg ons
F   T   Y   I