Nieuwsbrief van 28-9-21 6:30:06
Online bekijken

Van design douchegoot tot waterdichte badkamer

Introductie van de minimalistische ShowerDrain S+

Wie denkt dat een douchegoot een onbelangrijk onderdeel van de badkamer is, heeft het goed mis! De vormgeving van de badkamer krijgt steeds meer aandacht en de douchegoot is hierbij een onmisbaar design element. Om potentiële ergernissen over de inbouw en onderhoud van een douchegoot voor altijd de kop in te drukken introduceert ACO de ShowerDrain S+.

Waterdichtheid badkamer eis nummer één

Inloopdouches worden steeds populairder, dus is het belang van waterdichtheid in de badkamer veel groter geworden. Regel nummer één: de badkamer, en vooral het sproeibereik, moet al waterdicht zijn vóórdat er wordt getegeld. Dat is althans de mening van PCI, specialist op het gebied van onder andere afdichtingen en tegellijmsystemen.

Ongekende keus bij modulaire wc-bedieningsplaat TECEloop

Met de frisse restyling van de serie TECEloop bedieningsplaten speelt TECE handig in op de laatste interieurtrends. Nieuwe, authentieke en natuurlijke materialen en frisse nieuwe kleuren maken de TECEloop bedieningsplaat helemaal van nu.

Verfijning ontwerp Bette inbouwwastafels

Als toonaangevende fabrikant van bad objecten is Bette continu bezig met design en restylen. Daar is de onlangs geïntroduceerde douchevloer BetteAir, die de vorm van een strakke tegel heeft, een goed voorbeeld van. Een ander voorbeeld is de verfijning van de inbouwrand van 3 series inbouwwastafels. Daardoor ogen deze dunner en strakker.

McAlpine sanitairassortiment

Walraven biedt vele innovatieve producten op het gebied van sanitair, waaronder een grote verscheidenheid aan voorwandsystemen. Daarnaast is Walraven exclusief vertegenwoordiger van het complete McAlpine sanitairassortiment in de Benelux. McAlpine bevat een breed assortiment kunststof sifons en een groot aantal aanverwante producten zoals beluchters, afvoerpluggen, flexibele afvoerbuizen, WC-afvoeren en wasmachineaansluitingen.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.