Nieuwsbrief van 18-11-21 6:30:12
Online bekijken

Oplossingen voor nieuwbouw en renovatie

Luchtdichte kozijnaansluitingen met prefab EPDM raammanchetten

Om te kunnen voldoen aan alle eisen aangaande BENG moeten we terug naar de basis. In de meest ideale situatie betekent dit terug naar de ontwerptafel, maar in de praktijk is de basis voor luchtdichte en vochtwerende aansluitingen vaak terug te leiden naar de gebouwschil.

Ecologisch verantwoorde vloeibare dakafdichting

Afdichtingen van vloeibare kunststoffen moeten aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Centraal staan tegelijkertijd milieuvriendelijkheid, verwerkingsbetrouwbaarheid en duurzaamheid. Nelskamp is een samenwerking aangegaan met ELAPRO, de specialist in ecologische vloeibare kunststoffen voor het platte dak, om haar producten exclusief te gaan verdelen.

The evolution of smart: Classe 300EOS

De Classe 300EOS with Netatmo is de nieuwe handsfree, geconnecteerde binnenpost van Bticino, een merk van Legrand, die onder andere bestuurd kan worden via de Amazon Alexa spraakassistent. Dankzij de Home+Security app is het, naast het beantwoorden van oproepen, ook mogelijk om overige beveiligingsapparaten van Netatmo te beheren zoals de binnen- en/of buitencamera.

Mapei vernieuwt assortiment voegen en kitten

Gemakkelijk verwerkbare voegmortels, die het betegelde oppervlak niet alleen afmaken, maar ook zorgen dat het tegelwerk langdurig beschermd blijft tegen vocht, vuil en andere (chemische) stoffen. Bijpassende kitten en voegenfris producten in dezelfde kleuren als de voegmortels. Met het vernieuwde assortiment voor voegen en kitten van Mapei maak je van tegelwerk écht iets bijzonders.

Sandwichpanelen voor gevels en wanden

SAB-profiel levert isolerende sandwichpanelen voor gevels in een groot aantal hoogwaardige coatingsystemen en vele kleuren. De PIR-panelen van SAB-profiel zijn verkrijgbaar met blinde of zichtbare bevestiging, tevens als dragend paneel (SAB-Carrier) en in een brandwerende uitvoering. Perfect te gebruiken als prefab-bouwelementen.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.