Nieuwsbrief van 17-5-18 6:12:00
Online bekijken

Innovatief digitaal intercomsysteem biedt veiligheid en comfort

DUOX. Hét digitale intercomsysteem van Fermax dat alle verwachtingen overtreft!

Met ‘s-werelds eerste volledig digitaal intercom systeem vertegenwoordigt FERMAX met DUOX een innovatieve vooruitgang op het gebied van audio en video intercom. De kracht van digitale communicatie. DUOX zet een hoger prestatieniveau neer in combinatie met installatiegemak en kostenbesparing op installatietijd. Stap in de toekomst en maak gebruik van die kracht.

De perfecte oplossing voor schachtsituaties met of zonder muur!

De nieuwe BIS RapidStrut® Wandconsole Verticaal (BUP 1000) is speciaal geschikt voor verticale buisinstallaties. Het product maakt deel uit van het BIS UltraProtect® 1000 Systeem, wat het geschikt maakt voor binnen- en buitentoepassingen en extreem corrosiebestendig. Het BIS RapidStrut® Systeem van Walraven is geschikt voor (middel)zware railbevestigingen en biedt een ruime keuze aan railprofielen, wandconsoles en accessoires. Download nu gratis de brochure!

EMS CX³, veel meer dan meten alleen

Het nieuwe energiebeheersysteem EMS-CX³ (Energy Management System) dat Legrand Nederland introduceert, is een laagdrempelig systeem waarmee installaties klaar zijn voor een efficiënt energiebeheer. Er is daarnaast niet langer sprake van een passieve schakel- en verdeelinrichting, maar wordt er een “intelligent verdeelbord” gecreëerd dat doelbewust gecontroleerd en gestuurd wordt.
Bekijk de themapagina over Zonne-energie

Zeer compacte lucht-water-warmtepomp IWT met geïntegreerde boiler

LG Electronics (LG) introduceert de Integrated Water Tank (IWT). Deze zeer compacte lucht-water-warmtepomp bestaat uit een buitenunit en een binnenunit met geïntegreerde boiler voor warm water van 200 liter. De IWT kan worden toegepast bij nieuwbouw, renovatie en appartementencomplexen.

Renson Healthbox 3.0 app wint iF Design Award

De gebruikersapplicatie van de nieuwe, intelligente en geconnecteerde Healthbox 3.0 ventilatie-unit van Renson heeft de iF Design Award gewonnen. De app laat gebruikers toe om op een intuïtieve manier hun binnenluchtkwaliteit 24/7 te monitoren, terwijl hun ventilatiesysteem automatisch het nodige doet om die op peil te houden.

De overtreffende trap van vochtig toiletpapier

Steeds meer mensen raken vertrouwd met het reinigen met water op het toilet. En wie eenmaal de luxe van een douchewc heeft ervaren, wil niets anders meer; de geïntegreerde warm waterdouche zorgt voor een fris en schoon onderlichaam. Dat is duidelijk. Wat nog niet duidelijk is bij iedereen, is dat de ene straal de andere niet is.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.