Waarmee tover je een glimlach op het gezicht van je klant?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
TV
 
 

Beste **vornaam**,

Waarmee tover je een glimlach op het gezicht van je klant? Is dat de vraag waar iedereen in je organisatie zich op elk moment van de dag mee bezig houdt? Want dat is ervoor nodig als je de concurrentie voor wilt blijven. Geen eenvoudige opdracht. Maar ook zeker niet onmogelijk. 

Transformeer je e-commerce operatie en bemachtig die langverwachte koppositie. Je eerste stap? Een kennisboost op Emerce TV.

Registreer nu gratis voor Emerce E-Commerce. Op 21 september gaan 25+ video’s live.

Welke topics horen bovenaan je innovatielijst? We’ve got you covered:

Customer experience: Elke interactie heeft invloed op de perceptie van je merk. Hoe creëer je een voortreffelijke ervaring, die zorgt voor meer engagement, klantloyaliteit en sales?

Engagement: Hoe sterk is de emotionele band met je klant? Met conversational marketing hou je de dialoog gaande en de interactie levendig. Laat je klant zweven.

Customer service: Je zit op een goudmijn aan data waarmee je een droomervaring kunt creëren. Hoe laat je AI en je chatbot het zware werk voor je doen?

Social commerce: Social media is serious business. Worldwide, 24/7 en LIVE. Maar waar begin je? En wat moet je absoluut niet doen?  

AR en VR: Hoe zorgen AR en VR ervoor dat je klant z'n shopping cart tot aan de rand vult, richting check-out gaat, en meer dan tevreden is na aflevering? 

Ik zet stap 1: registreren >
 
 
 

Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware met ondersteuning van Ematters marketing & data engineers.
Wil jij ook meer halen uit emailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.