Schrijf uw club of vereninging nu in
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergeven, klik dan hier.
Stad, dorp, wijk... Overal in het Noorden wordt wel iets sportiefs, muzikaals of cultureels gedaan. Het brengt mensen - al generaties lang - bij elkaar. Het vermaakt, verbroedert en verbindt. Belangrijk dus om te steunen, zodat ook de opvolgers van Noordelijke toppers zoals Sven Kramer, Arjen Robben en Epke Zonderland een kans krijgen om ontdekt - en ‘groot’ - te worden.
 
Vanaf nu mogen alle verenigingen in het Noorden zich weer opgeven voor de 14e Jeugd Sponsor Actie die loopt van 11 februari t/m 7 april 2019. De inschrijving sluit op 28 oktober 2018. Daarna hoor je in december 2018 of jouw vereniging mee mag doen.
Nu inschrijven >
Om iedereen bewust te laten kiezen voor duurzaam gevangen vis, wordt in de week van 24 t/m 30 september veel aandacht besteed aan de Bewuste Visweek. Zo kan iedereen meehelpen aan een gezonde zee. Want hoe complex de zeebiologie ook is, over één ding zijn we het allemaal eens. Onze visbestanden raken uitgeput, terwijl de visconsumptie toeneemt. De producten met een MSC- en ASC-keurmerk voldoen aan de eisen voor duurzaam gevangen of gekweekte vis. Kiest u deze week voor één van deze producten?
Kabeljauwfilet
pakje à ca. 260 gram
Scholfilet
pakje à ca. 250 gram
Lees meer >
DIY tip voor de herfst: maak met gekleurde sokken de leukste dierenvriendjes. Het materiaal voor dit leuke uiltje zit in de doos en haal je bij Poiesz voor maar 1 volle Poiesz spaarkaart. We hebben nog veel meer cadeaus in onze herfstcatalogus. Neem hem mee bij uw Poiesz supermarkt.
Meer cadeaus >
Bent u een brood of saladetype? Voor de handige en verstandige bewaardozen van Lock&Lock maakt dat niets uit. U sluit ze namelijk in een handomdraai lucht- en waterdicht af. Deze week spaart u extra snel bij geselecteerde aanbiedingen:
De Ruijter chocoladehagelslag of -vlokken
alle soorten
2 pakken à 220-380 gram naar keuze
Rainbowrozen
2 bossen naar keuze
 
Meer aanbiedingen >
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit.