Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Inschrijven dorpsdag, laatste kans

Op zondag 24 september 2017 is het zover! Dan gaat in Wuustwezel opnieuw de Dorpsdag door. Net als vorig jaar wordt de Bredabaan vanaf het kruispunt Biest tot en met kruispunt Slijkstraat verkeersvrij gemaakt. Elke vereniging, handelaar en ondernemer uit Wuustwezel krijgt de kans om zich te promoten en zichzelf in de kijker te zetten. Schrijf je nog snel in, de deadline is 15 augustus!

Lees meer

Groepsaankoop groene stroom

Wuustwezel neemt voor de achtste keer deel aan de groepsaankoop groene stroom en aardgas van de provincie Antwerpen. Zo wordt overstappen van energieleverancier eenvoudig. Je kan je online inschrijven of via het gemeentehuis. Doe mee, bespaar op je energiekosten en draag een steentje bij tot een beter milieu!

Lees meer

Geen taxusinzameling voor het goede doel in 2017

Ondanks het succes van voorgaande jaren organiseert 'Vergroot de hoop' dit jaar geen taxusinzameling in het recyclagepark. De vraag naar de grondstof (Baccatine) bij de farmacie is gedaald en de organisatie lijdt onder een oncontroleerbare toename van illegale snoeibeurten. Igean en ‘Vergroot de Hoop’ bedanken iedereen die de afgelopen jaren met veel inzet en zorg zijn taxus snoeide voor het goede doel! 

Lees meer

Beachweekend: het feest barst los

De 19e editie vindt plaats op 4, 5 en 6 augustus 2017. Dat weekend tovert Chiro Loenhout de weide weer om tot een uniek dansstrand voor 15.000 bezoekers. Op vrijdag en zaterdag geniet je van bekende beats gebracht door onder andere Sidney Samson, Mesto, Tony Junior en Shutterz. Op zondag kom je op het beachterras hopelijk niet je kater tegen maar wel beachvolleyballers, zandkasteelbouwers en springkastelen.  

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be