De leukste tips van de Seasons-redactie
Seasons

kooktip

Januari bloemkoolmaand

Niets Hollandser dan een bloemkool, zou je denken. Maar de mogelijkheden ermee zijn eindeloos. Of je nu kiest voor roosteren, bakken, koken of stomen: met de talentvolle roosjes maak je gerechten die verrassen. Daarom vind je niet alleen in ons nieuwe nummer een heleboel lekkere recepten, maar delen we op onze website ook elke dag een ander favoriet recept met bloemkool.

Seasons

winactie

Warme Glerups pantoffels

Tijdens de wintermaanden is een paar warme pantoffels geen overbodige luxe. Met de handgemaakte exemplaren van Glerups zijn je voeten in een mum van tijd weer warm. Bovendien hebben ze prachtige kleuren. Goed nieuws: Seasons mag 5 lezers blij maken met een paar pantoffels in een kleur naar keuze, ter waarde van €69,95!

Seasons

reistip

Met de camper door Europa

Reizen met de camper lijkt populairder dan ooit en wij snappen wel waarom. Het is een avontuurlijke manier om schitterende plekjes te ontdekken en in alle vrijheid te genieten van de rust en de natuur. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over een slaapplek. Staat een camperreis ook bij jou op de bucketlist? Wij delen 5 landen die perfect zijn voor het maken van een rondreis.

Deze maand in Seasons

De eerste Seasons van 2019 ligt in de winkel! Wij kozen ervoor om het nieuwe jaar niet met veel bombarie in te luiden, maar juist met een nummer in het teken van verstilling en winterslaap. Als alles even stilstaat, geniet je bewuster van prachtige winterse landschappen, sneeuwklokjes die opkomen, vogels die in de tuin een lekker hapje zoeken, een warm en gezellig huis, lange gesprekken met familie, heerlijke gerechten én natuurlijk het nieuwe nummer van Seasons.

Seasons
Seasons

tuintip

Zo creëer je een egelvriendelijke tuin

In de winter is de kans groot dat er een egel in je tuin verblijft. Ze houden hun winterslaap in een winternest, gemaakt van droge bladeren. Egels slapen niet onafgebroken. Soms worden ze wakker en veranderen zelfs van nest. Wij delen 5 handige tips om je stekelige bezoeker een fijne winter te bezorgen.

Seasons

zelfmaaktips

5 populairste DIY’s van 2018

Januari is altijd even wennen. De feestdagen zijn voorbij en de kerstversiering verdwijnt weer naar zolder. Ongezellig? Dat hoeft gelukkig niet! Met deze leuke DIY’s, die in 2018 het populairst waren op onze website, breng je snel weer een heleboel sfeer in huis en tuin.

Seasons

uittip

Filmweekend ‘Naar Buiten’ op Vlieland

Prachtige filmische landschappen, ontroerende verhalen en heel veel frisse zeelucht. Seasons Magazine en Podium Vlieland, het filmhuis van dit Waddeneiland, organiseren in april twee filmweekenden met als titel ‘Naar Buiten’. Mis het niet en reserveer voor dit unieke filmfestival in april!

Seasons

kooktip

10 populairste recepten van 2018

We kijken weer terug op een mooi en vooral lekker jaar vol met geslaagde recepten. Heb je wat heerlijks gemist, zoals onze 5 havermoutrecepten of perentaart met zoute karamel en walnoten? Niet getreurd! Wij delen de 10 populairste recepten van 2018 met jullie.

Volg Seasons ook op
Seasons - Instagram Seasons - Facebook Seasons - YouTube
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer