Inspiratie-Werkt gaat door met de Pulsar Inspiratieweken
Beste ,

Het is zover!
De website van Inspiratie-Werkt is in de lucht: www.inspiratie-werkt.nl. En dat betekent dat de Inspiratieweken nu ook formeel een vervolg krijgen. De eerste Inspiratieweek vindt al plaats van 15-19 juni 2020.

Samen met mijn team, medetrainers Ellen van Eijzeren, Charlotte Oosterhoff en kok Ad Maas, zet ik deze weken voort.
Direct op het moment dat duidelijk werd dat Pulsar Persoonlijke Ontwikkeling ging stoppen, wist ik dat de Inspiratieweken mij heilig zijn en dat ze door zouden gaan. Na bijna vijftien jaar trainen in de Inspiratieweken wéét ik dat dit programma heel veel voor de deelnemers kan betekenen en daadwerkelijk life-changing is.

Jij, als oud deelnemer aan één van de programma’s krijgt éénmalig dit bericht, zodat je op de hoogte bent. Indien je vragen hebt (voor jezelf of anderen), informatie wil, jezelf aan wil melden, anderen wil verwijzen, enz, weet ons te vinden via de website of via de mail: info@inspiratie-werkt.nl
Alle informatie over de Inspiratieweek kun je vinden via de volgende link:
https://inspiratie-werkt.nl/inspiratie-week/

Noot:
Weliswaar met een kleinere groep dan gebruikelijk, maar ik heb zeker de intentie om de inspiratieweek van juni door te laten gaan. Mocht je je in willen schrijven of het iemand in jouw omgeving gunnen, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.
Mocht onverhoopt de week van juni niet doorgaan dan heb je uiteraard de mogelijkheid om je voor een andere week in te schrijven of je geld terug te vragen.

Weet je welkom!

Hartelijke groet,
Hans Broekhoven.

PS: Als je geen mails meer van ons wilt ontvangen, dan kun je je hieronder uitschrijven.



Je ontvangt dit bericht op je e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com

Wijzig HIER je gegevens

Het bericht is verzonden door:
Inspiratie-Werkt, Hertogenlaan 328, 4902 AX Oosterhout, Nederland
www.inspiratie-werkt.nl

Afmelden voor deze verzendlijst