Logo SBCM
 
21 december 2016  
 
 
   
Nieuwsbrief 21 december 2016
• 
• 
• 
• 
• 
• 
• 
• 
   
 
 
 
 
   
Kom ook naar de inspiratiemiddag over functiecreatie
Bent u benieuwd wat functiecreatie inhoudt en wat het u kan bieden bij het creëren van extra banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Kom dan naar een van de drie inspiratiemiddagen over functiecreatie in 2017. Hier krijgt u een inkijkje in de training functiecreatie die SBCM aanbiedt en leert u meer over de mogelijkheid om u te professionaliseren tot gecertificeerd jobcreator.
 
Lees meer >
   
 
 
 
 
   
Trainingen SBCM en Cedris in 2017 ook in-company
In 2017 kunt u trainingen van SBCM en Cedris ook boeken op locatie binnen uw eigen organisatie. Het voordeel hiervan is dat de opbrengst van de training organisatiebreed kan worden toegepast. In het trainingsoverzicht vindt u de trainingen die SBCM en Cedris in 2017 aanbieden. Voor de voorwaarden van de in-company-trainingen kunt u contact opnemen met SBCM, via 070-376 5847 of info.sbcm@caop.nl.
 
Lees meer >
   
 
 
 
 
   
Bekijk de ParticipatieCampus zonder te registreren
Met de ParticipatieCampus kunnen professionals in het sociale domein digitale trainingen volgen en kennisdocumenten bekijken. Wilt weten wat de ParticipatieCampus u te bieden heeft, maar wilt u zich (nog) niet registeren? Dat kan. U kunt sinds kort direct zien welke e-learningcursussen en kenniswijzers de ParticipatieCampus aanbiedt. Wilt u deze volgen, dan dient u zich (kosteloos) te registeren. De kenniswijzers kunt u bekijken zonder registratie.
 
Lees meer >
   
 
 
 
 
   
Geef werkgevers meer kennis over werken met mensen met een beperking
Voor veel werkgevers is het werken met mensen met een beperking nieuw. Zij hebben vaak weinig kennis over hoe zij deze groep het beste kunnen begeleiden. SBCM heeft de kennis uit de SW-sector gebundeld in vier praktische handreikingen die werkgevers op weg helpen. Doe hier als professional uw voordeel mee en gebruik de handreikingen in uw contacten met werkgevers!
 
Lees meer >
   
 
 
 
 
   
Taalmaatjes Stroomopwaarts begeleiden statushouders
Vijftien medewerkers van  Stroomopwaarts hebben op 6 december in het Taalhuis in Maassluis hun certificaat ‘Taalmaatje op de werkvloer’ ontvangen, uit handen van hun directeur Desiree Curfs en Gerda Welleman, projectleider Taal voor het leven. De kersverse taalmaatjes worden gekoppeld aan statushouders, die zes maanden lang een taalstage lopen bij Stroomopwaarts.
 
Lees meer >
   
 
 
 
 
   
Docententraining Effectief gebruik van taalprogramma’s op oefenen.nl/werk
Wilt u medewerkers beter begeleiden bij het verbeteren van hun lees- en schrijfvaardigheden met oefenen.nl/werk? Schrijf u dan in voor de docententraining Effectief gebruik van taalprogramma’s op donderdag 23 maart. Hierbij leert u onder andere het instapniveau te bepalen van uw cursist, de leerdoelen in te schatten, de lesstof te bepalen en de vorderingen te monitoren. De training is gratis en alleen toegankelijk voor licentiehouders van de WERK-portal.
 
Lees meer >
   
 
 
 
 
   
Vacature: adviseur SBCM (32-38 uur)
Word jij onze collega? SBCM is op zoek naar een adviseur, die onder andere de WERK-portal helpt implementeren bij reguliere werkgevers. Als adviseur SBCM kom je in dienst bij het CAOP. Bekijk de vacaturetekst op de website van SBCM.
 
Lees meer >
   
 
 
 
 
   
SBCM wenst u fijne feestdagen!
Deze nieuwsbrief van SBCM is de laatste nieuwsbrief van 2016. Op woensdag 18 januari 2017 verschijnt de eerste SBCM-nieuwsbrief van het nieuwe jaar.
 
Wij wensen u fijne feestdagen en een goed begin van 2017!
 
   
 
 
Postadres
Postbus 556
2501 CN Den Haag

Bezoekadres
Lange Voorhout 13
2514 EA Den Haag

Telefoon: 070 376 58 47
info.sbcm@caop.nl
www.sbcm.nl

Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.
Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich afmelden.