, in november is er weer een Inspiratieweek. Leuk als jij erbij kan zijn of dat je iemand weet waarvoor dit een mooie stap is.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Bekijk dit bericht online

Inspiratie-Werkt voor trainingen Persoonlijke
Ontwikkeling

Zuiver van hart trek je de wereld door
en raakt in de ban van alles om je heen.
Je bent steeds ergens naar op zoek,
maar het ontgaat je,
dat je dat wat je zoekt al bent.
~ Rumi
~

Beste ,


“Jij hoeft alleen maar te zijn” is wat me de laatste jaren nu al meerdere keren is verteld. Elke keer als ik een workshop, een training of wat dan ook volg om mezelf ‘beter’ te leren kennen, is dit wat ik mee krijg. En diep van binnen weet ik het nu. Daar, in die diepte, laat mijn zuivere hart zich zien.


En zo, de laatste jaren, lukt het me steeds meer om minder te doen en om meer te zijn. Om niet meteen te reageren, maar meer bij mezelf te blijven, contact te maken met dat wat in MIJ wil. Niet voortdurend af te stemmen op wat de ander(en) wil(len) of wat ik dènk dat de ander wil of van mij verwacht. Steeds weer op zoek naar bevestiging van mijn recht op bestaan. Echter, er is er maar één die die bevestiging kan geven…. en dat ben ikzelf. Elke keer weer opnieuw. Dit besef daalt steeds dieper in. Ik bedenk het me niet alleen meer, ik ga het steeds meer voelen. En ik kom steeds meer voor mezelf uit. In mijn licht als ook in mijn schaduw.


Jaren geleden is de Inspiratieweek hierin de belangrijkste eerste stap voor mij geweest. Daar is voor het eerst een gaatje ontstaan in mijn dikke beschermingslaag, mijn afweer, die ervoor zorgde dat niemand mij echt leerde kennen. Zo dik, dat ik zelf niet eens meer wist wie ik was, in de ban van alles om mij heen. En dat eerste scheurtje, dat smaakte naar meer. Langzaamaan ben ik mezelf steeds meer af gaan pellen tot de persoon die ik nu ben. 


En ik kan je vertellen, ik ben echt niet heilig en voortdurend in mijn licht staand. Het gebeurt nog vaak genoeg dat die afweer de kop op steekt of dat ik vanuit de gewoonte weer in heel veel regelen, organiseren, druk maken, controle enzovoort schiet. Zeker bij veel veranderingen, zoals de laatste jaren bijvoorbeeld een paar keer verhuizen, een nieuwe relatie, naar het buitenland emigreren…. en weer terug, enzovoort. Allemaal zaken die om veel regelen en organiseren vragen. Echter, de vraag is vanuit waar ik dat doe? Vanuit mijn eigen energie en ontspanning of vanuit mijn moeten en controle? Nu ik heb kennis gemaakt met wie ik ten diepste ben, kan ik daar gelukkig ook weer steeds sneller contact mee maken, zodat mijn afweer zich kan verzachten en ik steeds meer naar mijn eigen energie en ontspanning terug kan. En dat is zo fijn. 


Herken je iets van jezelf in bovenstaande? Ben je eraan toe om, wat er ook speelt in je bestaan, regie te nemen over jouw leven, jouw zijn. Om te kiezen voor wat je echt wil, te weten wat jouw kracht is en wie je echt bent? Ben je zoekende naar richting in werk, relatie of in jezelf en wil je echt duurzaam veranderen?


Geef je dan nu op voor de Inspiratieweek van 18 t/m 22 november. Je bent van harte welkom!
 
Uiteraard ben je ook welkom als je eerder (bij ons) een programma hebt gevolgd, en nu in een andere levensfase bent of toe bent aan een "reset, onderhoud of een opfrisweek".
 
Weet je iemand in jouw omgeving die je een inspiratieweek gunt, twijfel dan niet en stuur deze mail door of maak op een andere, jouw passende manier, contact met deze persoon.
 
Mocht je nog vragen hebben of gewoon nieuwsgierig zijn naar wat een Inspiratieweek jou kan bieden, neem dan contact op met onze trainingsadviseur, Elise Schelle. Zij staat je met alle liefde en plezier te woord. 

Elise kan je bereiken door haar te bellen op 0611210986 of door te mailen naar elise@inspiratie-werkt.nl.


Kijk ook eens op onze (vernieuwde) website voor meer informatie over de Inspiratieweek!

Hartelijke groet,
Charlotte.

Je ontvangt dit bericht op je e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com

Wijzig hier je gegevens

Het bericht is verzonden door:
Inspiratie-Werkt, Hertogenlaan 328, 4902 AX Oosterhout, The Netherlands
www.inspiratie-werkt.nl

Afmelden voor deze verzendlijst