Loading...

Inspirerend klimaatcongres | Europadebat | circus in De Ster

By Oost-vlaanderen.be received 5 months ago

Categories: Town Information Local
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
  • Html
  • Text
Bekijk dit bericht in je browser
 
Klimaatcongres inspireert lokale besturen
Het provinciebestuur en de 60 Oost-Vlaamse gemeenten gaan samen voor een beter klimaat. Op een congres riep de Provincie de lokale besturen op tot concrete en onmiddellijke actie. Samenwerking is de rode draad om de klimaatverandering doortastend aan te pakken en dat werd symbolisch voorgesteld door het leggen van de Oost-Vlaamse klimaatpuzzel.
>> Lees meer over het klimaatcongres
 
Neem deel aan het Europadebat op 19 maart
Het Informatiepunt Europa Direct (IED) vormt een de brug tussen Europa en ons allemaal. Met vormingen, workshops, debatten en evenementen verheldert het IED je blik op thema's als de Brexit en migratie in en naar de EU. Op dinsdag 19 maart kan je in Gent mee debatteren over de vraag: Hoe ziet de toekomst er uit voor onze open grenzen?
>> Lees meer en schrijf je in
 
Krokusvakantie met Circus Barones in De Ster
Van 2 tot en met 10 maart slaat Circus Barones zijn tenten op in provinciaal domein De Ster in Sint-Niklaas. Ideaal om in de krokusvakantie te genieten van clowns, dieren en spectaculaire acts op de grond in de piste en hoog in de nok van het circus. Dagelijks is er minstens één voorstelling, op zondag om 11 uur zijn er familievoorstellingen.
>> Bekijk de kalender voor De Ster
 
Het bestuur
Provincieraad
Volgende zitting: woensdag 27 maart 2019 om 14 uur.
Je kan de zittingen live volgen via streaming video. Ongeveer een week voor de zitting kan je de agenda raadplegen.
Deputatie > Wie, wat & waarom van de deputatie.
 
UiT in Oost-Vlaanderen
Wil je weten wat er allemaal te doen is in Oost-Vlaanderen? Surf naar www.uitinoost-vlaanderen.be, waar je een overzicht krijgt van alle komende evenementen. Je kunt zoeken op plaats, datum en thema.
 

Provincie Oost-Vlaanderen | Gouvernementstraat 1 - 9000 Gent | tel. 09 267 82 65 communicatie@oost-vlaanderen.be | www.oost-vlaanderen.be Bevoegde beleidsverantwoordelijke: gedeputeerde Kurt Moens
 
Mijn gegevens aanpassen | Uitschrijven | Privacy

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019