Zelfpluk: de lekkerste appels en peren | De tuin in: planten & verplanten | Zo maak je zelf druivensap
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
 
<p>Nu te koop: Seasons 6</p>

Nu te koop: Seasons 6

Met o.a. een cosy cottage, thee uit eigen tuin en wandelen langs de Deense kust.

Afbeelding
 

binnenkijker

Verbouwde boerderij in de Pyreneeën

 

In de uitlopers van de Pyreneeën maakten Stéphanie en Laurent van een verwaarloosde boerderij een droom van een woonplek met ruimte voor gasten. “Er is hier niets; geen wegen, geen huizen, geen geluiden behalve vogelgekwetter en het geruis van de wind in de oude eiken. Precies wat we zochten", aldus Laurent. 

 
Afbeelding
 

recepten

Borrelhapjes

 

Met de feestdagen of op een verjaardag zijn lekkere snacks onmisbaar. Natuurlijk kun je een bakje chips neerzetten en wat kaas, maar goede borrelplank hapjes maken alles net wat feestelijker. Oók op een 'gewone' dag. 

 
Afbeelding
 

advertorial

Engelse wollen plaids en sjaals bij Bellebien

 

Lekker warm in de herfst: Engelse wollen sjaals en plaids, ook met Schotse ruit. Eigen import door Bellebien. In september verloot Bellebien een Engelse plaid naar keuze onder alle ontvangers van de gratis Bellebien-nieuwsbrief.

 
 
 

tuinklusjes

Geef je terras (weer) kleur

 

Lekker op vakantie geweest, maar ligt de tuin er nu wat verwilderd en verdord bij? Fris uitgebluste hoekjes op met verse planten, pep je gazon op en geef je terras weer kleur, want in je tuin en op het terras kun je heus nog genieten. 

 
 

zelfpluk

Appels en peren

 

Heerlijk om in de herfst te doen: zelf appels en peren plukken. In deze boomgaarden pluk je de lekkerste exemplaren. Uiteraard smaakt een appeltaart van zelf geplukte appels het allerlekkerst…

 
Afbeelding
 

advertorial

30% korting op jassen en laarzen van Travelin’

 

Fashion en functionaliteit hebben elkaar gevonden in onze Country collectie van Travelin’. Hoogwaardige leren boots met grove zolen die zich thuis voelen op het platteland, maar ook in de stad niet zullen misstaan. Comfortabele materialen zoals wol en leer houden je knus en warm, terwijl de natuur-rubberen zolen zorgen voor grip en een lange levensduur. Geen collectie is compleet zonder een goede Country boot! Nu speciaal voor de Seasons-abonnee 30% korting op ALLES, met de kortingscode SEASONS30.

 
 
 

recept

Druivensap

 

Heb je een druivenstruik in je tuin? Gebruik de druiven voor zelfgemaakt druivensap. Hoe leuk is dat? Ook als je geen eigen druiven uit de tuin hebt kun je natuurlijk aan de slag met gekochte druiven.

 
 

bloemen drogen

Hop

 

Bloemen en planten staan niet alleen leuk in de tuin, ze doen het ook leuk in je huis. Nu de zomer langzaam overgaat in de herfst is het een goed moment om hop (Humulus lupulus) te laten drogen.

 
Afbeelding
 

advertorial

Haal Landleven in huis

 

Nog meer genieten van deze heerlijke nazomer? Haal dan Landleven in huis. Profiteer van maar liefst 45% korting en betaal € 4 per nummer. Bovendien krijg je nu Landleven-agenda 2025 cadeau. De voorraad is beperkt, dus wees er snel bij!

 
 
 
 
Seasons - Instagram   Seasons - Facebook   Seasons - Youtube   Seasons - Pinterest