Er is weer veel te beleven in de OBA.

OBA Algemeen logo Webversie
 
Feestelijke première
Zaterdagmiddag 6 juli ben je van harte welkom bij Moesson Live! Met de feestelijke premiėre van een documentaire over Indische en Molukse jongeren die op zoek gaan naar hun culturele achtergronden en tradities. Bereid je voor op heftige én hartverwarmende verhalen. Na afloop geniet je van een borrel en Indische hapjes. 
 
 
De Colourful Goodies komen terug
Na een jaar reizen komen de inclusieve poppen van Ellen Brudet terug naar het Oosterdok. Elk kind moet zich kunnen herkennen in de pop waarmee het speelt. Daarom bevat Ellens collectie poppen met allerlei huidskleuren, maar ook poppen die personen met een beperking weerspiegelen. 
Van chanson tot levenslied
Kom gezellig luisteren naar Tour de chant, een liedjesprogramma voor Amsterdamse ouderen. (Oud-)finalisten van het Ouderen Songfestival brengen een bruisend en gevarieerd programma. Van jazz tot pop, van chanson tot levenslied, van aria tot meezinger. Toegang is gratis.
 
 
Inspirerende schrijfworkshop
Goede schrijvers kunnen goed kijken. Wil je dat ook leren? Doe mee aan de schrijfworkshop in OBA Roelof Hartplein. Op dag 1 wandel je met 'struinschrijver' Peter Zeehandelaar door de buurt. Je leert kijken en associëren. En daarna krijg je een schrijfopdracht die je op dag 2 bespreekt.  
Taalvrijwilliger worden?
Wil jij Amsterdammers helpen met het leren van de Nederlandse taal? Word taalvrijwilliger bij de OBA. Je kunt voorlezen in onze Meeleesclubs. Of Taalcafés begeleiden, waar mensen op een laagdrempelige manier hun Nederlands kunnen oefenen. Dat is leuk én dankbaar werk. 
 
 
Zin in boekentips?
Wist jij al dat wij iedere maand een nieuwsbrief boordevol boekentips samenstellen? Meld je snel aan. Dan krijg je half juli een nieuwsbrief boordevol zomerse leestips. Handgekozen. Speciaal voor jou. 
 
 
Wist je dat...
✔️ ... gloednieuwe boeken vaak al beschikbaar zijn als e-book?

✔️ ... je 20% korting krijgt op cursussen van de Volksuniversiteit?

✔️ ... je in onze Maakplaatsen alles kunt leren over 3D-printen? 
 
 
Agenda
Mijn bibliotheek
Veelgestelde vragen
  Chat met ons via:
Onze contactpagina
  Je kunt ons ook bereiken via:
telefoon icoon  klantenservice@oba.nl
telefoon icoon  020-523 0900
Volg ons op social media
youtube icon   twitter icon   facebook icon   instagram   linkedin icon
Download de OBA-app
appstore icon googleplay icon
Deze mail is verzonden door de OBA

Afmelden | Gegevens wijzigen | Mail doorsturen