Inspireret på tværs til arbejdet med demens


Viden om demens går igen i mange afdelinger af Diakonissestiftelsen. Måske mest oplagt på de to plejehjem og i hjemmeplejen, men også på Uddannelsescentret og i kirken bruger man faglighed omkring demens. For første gang har medarbejdere og ledere mødtes på tværs for at inspirere hinanden i demensarbejdet.



Læs mere »

Flere nyheder:

Demensfaglighed er med til at ændre plejekulturen
Mød den dansende Jesus
Film og debat: Dem der helbreder os
Et seriøst sundhedshus
Fællessang for sundhed og sammenhold
TEMA:

Den gode arbejdsplads

Fællesskaber der styrker det enkelte menneskes livskvalitet

Vi har gennem længere tid skullet holde afstand, arbejde hjemmefra og håndtere sygemeldinger. Hvordan sikrer vi den gode arbejdsplads, og hvad er det egentlig, der betyder noget? Det kigger vi på bl.a. på SOSU-uddannelsen, på Hospice og hos erhvervslejere på Diakonissestiftelsen.
Når arbejdspladsen er borgernes hjem, ses kollegerne ikke ret meget i løbet af dagen. Men medarbejderne i Diakonissestiftelsens Hjemmepleje dyrker fællesskab og sammenhold: ”Hvis vi har det godt kollegialt, smitter det af på borgerne.”
Læs mere »

Vi ser altid mennesket

På Diakonissestiftelsen handler det om mennesker – det har det gjort i 158 år. Vi har en lang historie, og har altid haft de nyeste idéer.
Vores udgangspunkt er det enkelte menneskes behov og ressourcer. Vi styrker livskvaliteten for den enkelte gennem stærke fællesskaber.

Om Diakonissestiftelsen »

Copyright © 2022 Diakonissestiftelsen, All rights reserved.
Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig nyheder fra Diakonissestiftelsen.

Vores adresse er:
Diakonissestiftelsen Peter Bangs Vej 5B Frederiksberg 2000 Denmark
Tilføj os til din adressebog

Afmeld denne nyhedsmail.

Email Marketing Powered by Mailchimp