16 oktober 2023
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Instabox staakt activiteiten in Duitsland
[Nieuws] Bezorgdienst Instabox stopt in Duitsland. Volgens het bedrijf zijn de volumes in die markt niet hoog genoeg om de activiteiten voort te zetten.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
‘BCC in delen verkocht’
[Nieuws] De curatoren van BCC onderhandelen momenteel met zes partijen over de verkoop van diverse bedrijfsonderdelen. Verschillende namen van gegadigden doen de ronde, maar nog niets is bevestigd.
twitter facebook linkedin
lees verder
'Als marktleider vinden we dat we onze verantwoordelijkheid moeten pakken'
[Advertorial] Door duurzame oplossingen te introduceren en in te zetten neemt PostNL als marktleider verantwoordelijkheid voor haar mensen én het milieu. Volgens Stephan van den Eijnden, sinds eind 2022 commercieel eindverantwoordelijk voor E-commerce, is duurzaamheid meer dan alleen werken aan minder uitstoot: 'Er is actie nodig om gezamenlijk belangrijke stappen te zetten. Mooi weer spelen is niet voldoende.'
image
image
Wat is het effect van wehkamps 50 cent per retour?
[Nieuws] Het was een bericht met veel impact, begin dit jaar: wehkamp rekent 50 cent per retour. De sector volgt het met grote belangstelling. Wat zijn de eerste resultaten? Tijdens zijn keynote op Shopping Today windt Frans Falize, de coo van de Zwolse onderneming, er geen doekjes om. 'Het was ongemakkelijk om te zien dat de cijfers omlaag gingen.'
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Duurzaamheidsclaims: remmende kracht of gewoon super lastig?
[Nieuws] Het is een onderwerp waar veel webwinkeliers momenteel mee bezig zijn: duurzaamheid. Menigeen investeert erin en wil zijn klanten natuurlijk dolgraag laten weten hoe goed ze bezig zijn. Om te zorgen dat dat laatste goed gebeurt lanceerde de ACM onlangs een leidraad over duurzaamheidsclaims. Maar of het daarmee duidelijker wordt?
twitter facebook linkedin
lees verder
De grootste online verkopers boven water
[Advertorial] Wie zijn op dit moment de grootste online verkopers in ons land? Dit jaar duikt de Twinkle100 in de online omzetcijfers over 2022. Een bijzonder jaar in e-commerce, waarin de coronapiek definitief is afgevlakt en we zien wie er daadwerkelijk beter uit die periode is gekomen. Benieuwd?
image
image
Praxis marktplaats: kosten online only met 60 procent gedaald
[Nieuws] Praxis wilde met zijn marktplaats dé doe-het-zelf zoekmachine worden waar klanten alles kunnen vinden voor hun klus- of tuinprojecten. Volgens Liesbeth Duenk van Maxeda DIY Group, waar Praxis onder valt, is dit goed gelukt. Ze vertelt hier voor het eerst over op Shopping Today.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Alexander Klöpping: ‘AI is niet te stoppen, maar ook erg leuk!’
[Nieuws] Alexander Klöpping, internetondernemer en blogger, neemt ons tijdens Shopping Today mee naar een wereld waarin snelheid en innovaties een gouden combi lijken. Maar niks is minder waar, want volgens Klöpping en vele wetenschappers en ondernemers met hem gaan de ontwikkelingen binnen AI te snel. Hij geeft aan dat het zowel shocking als geweldig is om te zien hoever de ontwikkelingen zijn momenteel en neemt ons in sneltreinvaart mee in zijn controversiële ideeën over AI.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.