Het laatste nieuws over machinebouw͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
 
EVMI
 
Machinebouw
 
 
Installatie voor de voedingsmiddelenindustrie: Mengen, koelen en verwarmen
 
‘Een installatie waar alles in zit.’ Zo noemt Don Bac de installatie die zijn team maakt voor een voedingsmiddelen­fabriek in Canada. “Hiermee kunnen we mengen, koelen en verwarmen en dat alles binnen de gewenste procestijd.
 
Lees verder
 
- Bedrijfsinformatie -
Ontdek de FAST-Solution for Food
 
 
Nutri-Score monitoren, THT beheren en verspilling beperken, jouw voedingsbedrijf is er volop mee aan de slag. Om verder te digitaliseren en optimaliseren, val je terug op een sterk ERP dat de blauwdruk vormt van jouw bedrijfsprocessen. Hier komt de FAST-Solution om de hoek kijken. Met de FAST-Solution profiteer je van een totaaloplossing voor food waarbij je de keuze hebt uit diverse oplossingen die we afstemmen op jouw specifieke bedrijfsprocessen. Zo laten we je ERP-systeem voor jou werken, in plaats van andersom. Onze sectorspecifieke kennis en FAST-Solution for Food helpen ambitieuze voedingsbedrijven om de switch te maken van knelpunten naar kansen.
 
Download het e-book
Cacaodoppen als brandstof
 
Creativiteit, inventiviteit, technologie, commitment, lef, uithoudingsvermogen, partnership, het komt allemaal langs in het verhaal rond een bijzonder energietran-sitieproject in het Amsterdamse Westpoort havengebied. Eind 2024 moet alles ‘up and running’ zijn.
 
Lees verder
Paneldiscussie machinebouw in food
 
Het Food Tech Event is het ideale podium om met elkaar van gedachten te wisselen. Met een aantal brancheverenigingen organiseert EVMI daarom een paneldiscussie over de uitdagingen voor de machinebouw in de food.
 
Lees verder
- Bedrijfsinformatie -
De meerwaarde van de inzet van robots
 
Robots kunnen 24/7 werken, zijn nooit ziek en gaan niet op vakantie. Ze hebben een hoge constante output en maken geen fouten. Toch hebben (industriële) robots en cobots menselijke begeleiding nodig. De inzet van robots zorgt voor werkverrijking; saai, zwaar en gevaarlijk werk wordt vervangen door interessant en uitdagend werk. De operators krijgen een andere rol en houden zich bezig met het productieproces in plaats van alleen de uitvoering..
 
Lees verder
Transportbanden voor het MKB van Mettler-Toledo
 
Mettler-Toledo, leverancier van precisie-instrumenten voor de industrie, laboratoria en retail, ontwerpt betaalbare transportbanden voor het MKB. Deze nieuwe transportbanden zijn geschikt voor kwaliteitsinspectie-oplossingen voor kleine tot middelgrote voedselproducenten.
 
Lees verder
 
U ontvangt deze mail omdat u bent ingeschreven voor een van de volgende nieuwsbrieven van Alea Publishers: Bakkers in bedrijf, BeverageNL, EVMI, Vakblad IJs, Vismagazine of Vleesmagazine. Als u in de toekomst geen mailingen van EVMI Machinebouw wilt ontvangen kun u zich uitschrijven via de link onderaan deze nieuwsbrief. 
 
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
EVMI
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2024 Alea Publishers