Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk dan de online versie
 

13 februari 2020

AmersfoortMail

Integrale controle autobedrijven op de Isselt
Tien autobedrijven gelegen op industrieterrein de Isselt worden donderdag 13 februari 2020 tijdens een integrale controle onderzocht. Onder andere meldingen uit de omgeving gaven aanleiding voor de controle. Hierbij kijken we of het bedrijf zich aan de regels en voorschriften houdt waar autobedrijven aan moeten voldoen. Als gemeente werken we nauw samen met politie, douane, belastingdienst, UWV, Arbeidsinspectie, Stedin, brandweer, Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) en het verzekeringsbedrijf voertuigcriminaliteit (VBV). Wanneer er overtredingen of strafbare feiten geconstateerd worden, treden we op.
Lees meer
 
Burgemeester sluit twee woningen na aantreffen illegale prostitutie
Vrijdag 7 februari 2020 heeft burgemeester Bolsius besloten om twee woningen per direct te sluiten na het aantreffen van illegale prostitutie. Op basis van anonieme meldingen zijn op donderdagavond 6 februari controles uitgevoerd door handhavers van de gemeente samen met team Handhaving en Identiteit en team Mensenhandel van de politie.
Lees meer
 
Bekijk stadsberichten en bekendmakingen
De gemeente neemt regelmatig besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben in uw buurt. Een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een evenement, een verbouwing of het kappen van een boom. De bekendmakingen zijn de verplichte publicaties van deze besluiten en verschijnen wekelijks in de Stadsberichten in het huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort.
Lees meer
 
Activiteitenkalender college burgemeester en wethouders tot en met zondag 23 februari 2020
Lees meer
Korte samenvatting collegebesluiten 11 februari 2020
Het college van burgemeester en wethouders neemt wekelijks besluiten, onderverdeeld in bespreekstukken en hamerstukken. Onderstaand vindt u de lijst van deze besluiten, inclusief korte toelichtingen per besluit.Lees meer
 
Nieuwsbrief op maat?
De volgende gegevens zijn bekend:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com
Mijn gegevens aanvullen
 
Volg ons
F   T   Y   I