ALLESLAATSTE TICKETS STADION BESCHIKBAAR  |  AANMELDEN VOOR SECOND SCREEN EVENT NOG MOGELIJK

Er is nog een beperkt aantal tickets beschikbaar voor zondag 6 juni in het stadion. Wil je fysiek op de tribune zitten, koop je kaartje dan direct op fbkgames.nl. Heb je geen ticket kunnen bemachtigen dan is aanmelden voor het Second Screen Event nog steeds mogelijk en komt FBK Games naar jou toe.
 
Aanmelden Second Screen Event 6 juni
Na aanmelding krijg je een inlogcode te zien. Noteer deze code goed, want hiermee log je zondag 6 juni via het FBK Games online event platform in op het second screen. Je ontvangt op een later moment deze code ook nog per mail.

Een kijkje achter de schermen bij de grote namen
Er staat ook dit jaar een geweldig atletenveld klaar. Aan de start veel Nederlandse toppers met onder andere grote namen uit de Nederlandse dames en heren estafetteploeg die goed waren voor goud op het EK indoor, Churandy Martina die alweer voor de veertiende keer deelneemt aan de FBK Games en wereldkampioenen Dafne Schippers en Sifan Hassan.

Ook internationaal staan er grote namen op het programma. Wereldrecordhouder polsstokhoogspringen Armand Duplantis, wereldkampioen 200m (2019) Dina Asher-Smith en discuswerpster en voormalig olympisch kampioen (2012) Sandra Perkovic zijn allemaal 6 juni in Hengelo. Jij hebt kans om exclusieve content van al deze atleten te zien en tegelijkertijd de live tv-uitzending te bekijken. Content uit de call room en de warm-up én kans op interactie met jouw helden via het Zoom-scherm ontbreken niet.


Studio FBK: 40 Jaar FBK Games
FBK Games bestaat 40 jaar. En dat vieren we op 4 juni op ons online event platform met een live-uitzending van Studio FBK. Om 15:00 uur trappen we af en gaan we onder andere in gesprek met Sifan Hassan, Haile Gebrselassie, Ellen van Langen en Sebastian Coe. We blikken terug én vooruit. Het belooft een leuke en verrassende uitzending te worden.

Blijf op de hoogte
Je blijft op de hoogte van het laatste nieuws rondom de online events en FBK Games door je aan te melden via bovenstaande button, via www.fbkgames.nl en onze sociale media.

Mis morgen én zondag 6 juni niets van FBK Games 2021 en meld je aan!

Sportieve groet,

Namens het Team FBK Games
Ellen van Langen en Hans Kloosterman



De online events van FBK Games worden mede mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel.
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Website
Copyright ©, Global Sports Communication,  All rights reserved.

Ons mail adres is:
info@fbkgames.nl

You can update your preferences or unsubscribe from this list.