Gawalo
Online versie
Intergas krijgt Amerikaanse eigenaar

Cv-ketelfabrikant Intergas uit Coevorden komt in Amerikaanse handen. Het bedrijf is op 31 mei 2019 een dochteronderneming geworden van het Amerikaanse bedrijf Rheem.

Lees verder >
Gasverbruik hoogst in Drenthe

Hoeveel gas en stroom verbruiken Nederlandse huishoudens per jaar? Dat verschilt sterk per provincie, zo concludeert vergelijkingssite Independer.

Lees verder >
Kleintje Riolering herzien

Isso heeft een herziene versie gepubliceerd van het Kleintje Riolering. De gewijzigde norm NEN 3215 was de aanleiding om ook de technische richtlijn NTR 3216 en Kleintje Riolering te herzien.

Lees verder >
Wet certificering cv-installateur door Tweede Kamer

De nieuwe wet voor werken aan gasverbrandingsinstallaties is op dinsdag 28 mei aangenomen door de Tweede Kamer. Techniek Nederland adviseert haar leden zich op de nieuwe eisen voor te bereiden.

Lees verder >
Klimaatwet aangenomen door Eerste Kamer

De Eerste Kamer heeft dinsdag 28 mei 2019 de Klimaatwet aangenomen. In deze ‘kaderwet’ staan geen concrete maatregelen, maar wel drie Nederlandse klimaatdoelen. 

Lees verder >
(advertorial)
Rensa
Warmtepomp nodig?
Als installateur speel je een belangrijke rol in de energietransitie. Bij Rensa weten we dat als geen ander. Dus ondersteunen we je op alle mogelijke manieren om jouw duurzame woningbouwprojecten tot een succes te maken.
Meer nieuws
(advertorial)
Gilde
Bedrijfssoftware op maat

Gilde Software implementeert software speciaal voor installatiebedrijven waarmee belangrijke bedrijfsprocessen (financiële- en projectadministratie, calculeren, offreren, factureren) efficiënt uitgevoerd kunnen worden. Hoe? Dat leest u in deze gratis whitepaper.

Partnernieuws
Sneller installeren en een hogere kwaliteit gaan samen

Duurzame technologie ontwikkelt zich – net als de vraag ernaar – harder dan ooit. Tegelijkertijd kampt de branche met een tekort aan handjes. Slimmer, flexibeler en efficiënter installeren is het credo. Dat biedt ook perspectief. 

Lees verder >
Vakbase W-installatie
Soorten warmteafgifte: straling en convectie

Bij het verwarmen van ruimten kennen we twee soorten warmteafgifte of overdracht: straling en convectie. Wat is het verschil tussen beide?

Lees verder >
Whitepaper
Energiebehoefte Gebouwen

Berekening van de energiebehoefte van een gebouw, welke variabelen spelen hierbij een rol. Daarover leest u meer in deze gratis whitepaper met enkele praktische voorbeeldberekeningen.

Lees verder >
Topjobs
Rioolbeheerder
Gemeente Winterswijk
Ontwerpmanager Utiliteitsbouw
Meinselect
Teamleider Bouw
Meinselect
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright