Binnenkijken in strandvilla's | style een romantische slaapkamer
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
 
 
Gespot op Funda: industrieel huis in de duinen
Deze Zandvoortse villa heeft een warm, industrieel interieur. De industriële basis met elementen van beton en staal wordt verzacht met luxe materialen zoals velours en goud.
 
 
 
 
Kijk binnen in een woonboot
Halsoverkop verhuizen naar een woonboot in Parijs: zou jij het doen? Céline ging het avontuur aan en een oude woonboot een flinke upgrade.
 
 
Zo ontdek jij je woonstijl
Iedereen kan inrichten, maar soms heb je een beetje hulp nodig om je stijl te bepalen. Deze tests, tips en cursussen helpen je daarbij.
 
 
 
Romantische slaapkamer stylen
De slaapkamer is dé plek voor een romantische stijl. Voile gordijnen, een luxueus opgedekt bed en sprankelende details: zo creëer je een romantische slaapkamer. 
 
 
Hier logeer je mét huisdier
Ga je een weekendje weg, maar laat je je huisdier liever niet thuis? Op deze prachtige locaties kun jij samen met je viervoeter heerlijk ontspannen.
 
Shop onze favorieten
 
 
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid