Mega outlet sale Zaandam t/m zondag, kom je langs?
Rivièra Maison logo

De korting stapelt op!

Oktober is onze interieurmaand. Dit is hét moment om je huis een sfeervolle touch-up te geven voor dit najaar. Maak gebruik van de fijne actie; € 50,- korting bij elke besteding van € 500,- aan meubels, of ontvang in de winkels een accessoire voucher t.w.v € 100,- om elke kamer in je huis te laten stralen.


Zo ontvang je al € 550,- korting op de bovenstaande eetkamersetting!

Hoe werkt het?

Dat betekent dat je bij een besteding van € 1000,- maar liefst € 100,- korting krijgt, of een accessoire voucher t.w.v. € 200,-.

SHOP MEUBELS

Kies je voor een accessoire voucher? Neem dan alvast een kijkje in ons assortiment. Herfstweer is in aantocht; dit is het perfecte moment om items uit te zoeken die warmte en sfeer in huis brengen.

SHOP ALLE ACCESSOIRES

Ken jij De Raphael al?

Met het zachte suedine materiaal en de warme kleur weerspiegelt de Raphael bank luxe en comfort. Dit doordachte modulaire ontwerp voegt niet alleen een strakke, moderne touch toe aan je woonkamer, maar biedt ook een uitnodigende zitplaats.


Zo shop je de setting hierboven al met € 750,- korting. Stel zelf je Raphael bank samen, zo bepaal je ook zelf je korting!

SHOP ALLE BANKEN

DESIGN STUDIO

Nu je deze meubels met korting kunt shoppen, helpen wij je ook graag met het inrichten van je ruimtes. Welke bank is geschikt voor de woonkamer? Welke meubels passen er het best bij? Onze toegewijde interieurontwerpers kunnen niet wachten om je te helpen jouw ideale inrichting werkelijkheid te laten worden. Maak je geen zorgen over de kosten - je ontvangt van ons geheel gratis en vrijblijvend interieuradvies, 3D-visualisatie en moodboard.


Het interieur van je dromen is dichterbij dan je denkt!

IK WIL GRATIS INTERIEURADVIES