Loading...

International stjerneekspert i Kolding

  • Html
  • Text
International stjerneekspert i Kolding
Nyhedsbrev med værdifuld viden og inspiration om ledelse og lederskab fra Scandinavian Executive Institute og vores samarbejdspartnere INSEAD og IMD Vises e-mailen forkert?
Se den i din browser.

Internationalt stjernedrys i Kolding

Superforsker, stjerneunderviser og underholder med stort U – Howard Yu har netop sats sine dybe spor hos intet mindre end 100 engagerede og lærelystne Executive Forum-deltagere.

Den forkromede
guide til nye teknologier

LEDERBLOGGEN: Synes du også, at det er vanskeligt at holde styr på AI, IoT, VR, ML, Blockchain og alle de andre hypede teknologier? Her får du en forkromet guide, der kan hjælpe dig igennem den tætpakkede teknologijungle.

x

Sådan skaber du
succesfuld digitalisering

LEDERBLOGGEN: Stil dig selv disse tre spørgsmål, før du springer ombord i et digitaliseringsprojekt. Digitalisering er et middel til at skal skabe værdi for din organisation og dine kunder – og ikke et mål i sig selv.
 

Efterårets ”vitaminer” fra Scandinavian Executive Institute

Du kan stadig nå at tilmelde dig en af vores leder- eller bestyrelsesuddannelser, der alle starter i løbet af efterårssæsonen. Tjek hele efterårets program og se hvilke spændende muligheder, der kan give din karriere en vitaminindsprøjtning.

Mød ledelsesguruen
Mark Mortensen

På Executive Forum den 24. september kan du træffe Mark Mortensen, der er professor i organisation og ledelse og en særdeles markant kapacitet hos INSEAD. Du kan se frem til en spændende og medrivende forelæsning om nye organisationsformer i en digital og global tidsalder.

 Videresend til en ven
   Tilføj os til din adressebog
Afmeld nyhedsbrevene her
Scandinavian Executive Institute
Akseltorv 6 - 6000 Kolding - Denmark
se-institute.dk

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019