Canvas

Hallo,

Nu de dagen korten en de temperaturen zakken, kan je thuis genieten van een verse portie zenuwslopende fictie. Verder in deze nieuwsbrief: Canvas valt in de prijzen en tickets voor een exclusieve showcase.

 

Experimentele
true crime

Kruip in de huid van een politie-inspecteur in Interrogation. Is de 17-jarige Eric Fisher schuldig aan de moord op zijn moeder Mary? Bekijk de afleveringen in willekeurige volgorde en beslis zelf over schuld en onschuld.

Bekijk Interrogation integraal via VRT NU 

Laatste kans om deze series te bingen

Het verhaal van een seriemoordenaar

 
Kijk tot 1/11 via VRT NU 
 

De aidsepidemie van de jaren 80

 
Kijk tot 5/11 via VRT NU 
 

De jacht op een moordenaar

 
Kijk tot 29/10 via VRT NU 
 

Psychologisch denkspel

Lerares Sally Wright komt plots vervroegd vrij na 5 jaar opsluiting voor de moord op een 16-jarige leerling. Slaagt ze erin de draad weer op te pakken? De psychologische thrillerreeks Innocent is vanaf zaterdag te zien om 20u40 op Canvas en via VRT NU.

Bekijk de trailer via VRT NU 
 

Kom naar onze showcase

Isolde Lasoen volgde het afgelopen jaar zes fantastische Belgische muzikanten voor de nieuwe Canvasreeks She's lost in music. Drie van hen, Meskerem Mees, Tsar B en Tessa Dixson, zullen samen met Isolde een showcase brengen op 9 november om 20u in Trix in Antwerpen.

Win hier tickets
 

Dik verdiend goud

De tragikomische fictiereeks Albatros, over tien zwaarlijvige mensen op afslankingskamp, heeft de Prix Europa voor beste Europese fictieserie gewonnen. Proficiat aan de programmamakers en de volledige crew!

Bekijk de prijsuitreiking
 

Hoofdprijs De onfatsoenlijken

De onfatsoenlijken, een documentaire over het ongenoegen in de maatschappij, heeft de gouden medaille gewonnen op de ‘New York Festivals TV and Film Awards’ in de categorie Best Documentary - Social Issues. Gefeliciteerd!

Lees meer
Ga naar canvas.be
Facebook   Youtube   Instagram   Twitter