7 februari 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Branded Content Event
image
Intertoys Introduceert Valentijnsdag-campagne voor volwassenen
In aanloop naar Valentijnsdag lanceert Intertoys zijn eerste social campagne gericht op volwassenen, de Love Challenge. In een speciale bloemenkas voor de markthal in Rotterdam, ondergaan koppels de ultieme relatietest: samen de nieuwe Lego Botanical-roos in elkaar zetten.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Burger King en Joe Public starten retro-, prijsgebaseerde campagne
Burger King lanceert in februari een campagne om het laaggeprijsde assortiment onder de aandacht te brengen. De keten is hiervoor een nieuwe samenwerking met Joe Public Amsterdam aangegaan.
lees verder
twitter facebook linkedin
Nieuwe keynotespreker Branded Content Event
[advertorial] Carlijn Prins van Samsung Mobile Nederland spreekt op het keynotepodium van het Branded Content Event. In deze presentatie onthult ze hoe het integreren van passiepunten in de contentstrategie niet alleen leidt tot een grotere emotionele connectie, maar ook dat "trial & error" essentieel onderdeel is van groei en innovatie. Ontdek de hernieuwde koers van Samsung: het verrijken van het innovatieve merk met emotie. Mis het niet en bestel je ticket nu met 50 euro korting.
image
Tempo-Team en Qmusic verdubbelen salaris
Uitzendbureau Tempo-Team gaat een samenwerking aan met Qmusic rondom het dagelijks item 'Verdubbel je Salaris in één Minuut', gepresenteerd door Domien Verschuuren.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
KLM werpt AI in de strijd tegen voedselverspilling
KLM verspilt minder voedsel aan boord door het toepassen van kunstmatige intelligentie. Het percentage loopt op tot 63 procent en op jaarbasis gaat dit om een besparing van ruim 100.000 kilo aan maaltijden gaan.
lees verder
twitter facebook linkedin
Retail Media Day - mis het niet!
[advertorial] Tijdens de Retail Media Day komen marketeers bij elkaar om dé nieuwe booming business van het moment te bespreken: retailmedia. Het congres geeft antwoord op prangende vragen als: wat is de toegevoegde waarde van retailmedia? Hoe zorg ik ervoor dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn? Hoe werken retailers en adverteerders optimaal samen? Aan welke doelstellingen dragen de verschillende vormen van retailmedia bij? Hoe blijf ik online en op de winkelvloer consistent qua look and feel en merkboodschap? Wat zijn de best practices? Dit wil je niet missen! Bestel nu je ticket en profiteer van 100
image
Persconferentie voor kinderen na Klassieker voor gelijke kansen
ABN Amro en Ajax organiseren een kinderpersconferentie na de wedstrijd Ajax Vrouwen - Feyenoord in de Johan Cruijff Arena om gelijke kansen in het vrouwenvoetbal te promoten.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Zangeres Meau brengt lied uit tegen ongewenst doorsturen naaktbeelden
Ruim 33.000 jongeren zijn in het afgelopen half jaar slachtoffer geworden van het ongewenst doorsturen van naaktbeelden. Zangeres Meau heeft daarom de video en het liedje ‘Stukje van Mij’ uitgebracht. De boodschap: denk na voordat je doorstuurt.
lees verder
twitter facebook linkedin
NIMA Marketing Day: dat wil je niet missen!
[advertorial] Op 13 juni 2024 organiseren NIMA en MarketingTribune de achtste NIMA Marketing Day. De NMD is hét grootste marketingfestival van Nederland. Marketeers, bereid je voor op een dag vol inspiratie, innovatie en onmisbare inzichten! Een dag waarop alle grenzen van marketing en reclame worden verlegd. Op de NIMA Marketing Day komen de meest vooraanstaande marketeers, thought leaders en experts samen om de nieuwste trends en ontwikkelingen in de marketingwereld met jou te delen. Koop nu je ticket met 100 euro, zodat je zeker weet dat je erbij bent!
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.