ELF Voetbal nieuwsbrief van 01-05-2020
Interview Achraf Nait: “Mijn zaakwaarnemer maakte er een zooitje van”

Hij werd vorig seizoen uitgeroepen tot Beste Winger van de Gibraltar National League. Achraf Nait Brahim bereikte tevens de bekerfinale van de rotsstaat en dwong een transfer naar Málaga CF af. Een foute zaakwaarnemer, knieblessure en de coronacrisis verhinderden een doorbraak bij de Spaanse club. “Waar ik mijn toekomst zie? Het liefst in Spanje of Engeland.”


Lees verder
Waar zijn ze nu? De topscorers van het EK Onder 21

Het EK voor spelers onder de 21 jaar is het ideale toneel voor toptalenten om zich in de kijker van Europese topclubs te spelen. Spelers die uitblinken op dit prestigieuse toernooi, kunnen vaak direct rekenen op een transfer naar een Europese topclub. De topscorer van het toernooi trekt vaak de meeste interesse. Hoe is het nu met de topscorers van de afgelopen zeven edities?

Lees verder
PANNA! Lente Doeboek boordevol tips & tricks, spelletjes, strips, kleurplaten en puzzels!

De lente is de tijd van nieuw leven. Deze lente is extra speciaal, want het is de eerste lente dat je je met een heus PANNA! Lente Doeboek kunt vermaken! Een honderd pagina's dik boek vol leuke puzzels, quizzen, strips en kleurplaten om je urenlang mee te amuseren.

Lees verder
Hoe is het met de AZ-bekerhelden van 2013?

Bijna zeven jaar geleden zorgde AZ voor groot feest in Alkmaar en omstreken. Op 9 mei 2013 wonnen Dick Advocaat en zijn spelers de KNVB Beker door PSV in de finale met 2-1 te verslaan. Hoe gaat het nu met de sleutelspelers van de memorabele bekercampagne?

Lees verder
PANNA! Voetbalagenda 2020/21 is uit!

Hij is er weer: de PANNA! Voetbalagenda 2020/21! Mooie foto’s, weetjes, tips & tricks en natuurlijk ook alle ruimte voor het invullen van je rooster en je huiswerk. School en voetbal gaan heel goed samen!

Lees verder