ELF Voetbal nieuwsbrief van 21-09-2020
Interview ADO Den Haag-spits Michiel Kramer: "Natuurlijk moet het nog beter"

Twee wedstrijden gespeeld, nul treffers. Aanvallers van ADO Den Haag zijn deze dagen niet te benijden. Al laat Michiel Kramer zijn hoofd niet hangen. "De inzet en energie die we vandaag (zondag, red.) toonden, was er bijvoorbeeld vorige week niet."


Lees verder
Interview Danny Buijs: "Natuurlijk moesten we ADO eerder genadeslag toebrengen"

Tussen 2008 en 2011 droeg Danny Buijs in 55 officiële wedstrijden het shirt van ADO Den Haag. Daarin maakte hij negen doelpunten. Zondag kwam hij als trainer van FC Groningen op bezoek in het Cars Jeans Stadion en stapte hij met een 0-1 overwinning in de bus. "We hadden ADO Den Haag eerder de genadeslag moeten toebrengen."

Lees verder
Nationale Voetbalgids 2020/21: zes competities, honderd clubs

Hij is er weer: de Nationale Voetbalgids 2020/21. Zes competities, in totaal honderd clubs. Teamfoto's, programma's, transfers, voorbeschouwingen, sterspelers, trainersportretten en statistieken. Kortom alles wat je van een club wilt lezen. En dat voor 6,99 euro!

Lees verder
Transferprofiel: ADO Den Haag haalt voormalig-toptalent Ravel Morrison op in Engeland

In deze rubriek nemen we spelers onder de loep die binnen Nederland van club zijn veranderd of vanuit het buitenland naar ons koude kikkerlandje komen. Ditmaal de nieuwe middenvelder van ADO Den Haag: Ravel Morrison.   

Lees verder
Interview Aleksandar Rankovic: "Meest tevreden met de inzet van mijn spelers"

Voor het eerst sinds 29 februari speelde ADO Den Haag zondag weer een thuiswedstrijd in de Eredivisie. FC Groningen ging met een 0-1 zege op zak naar huis. Een afloop die voor teleurstelling zorgde bij spelers en supporters. Trainer Aleksandar Rankovic benadrukte de lichtpuntjes. "Het meest tevreden ben ik met de inzet van de spelers."

Lees verder
Weghorst mogelijk naar Tottenham: dit zijn de potentiële nieuwe spitsen voor de Spurs

Na het binnenhalen van Gareth Bale wil Tottenham Hotspur doorpakken. Er is nog een nieuwe spits nodig. In de afgelopen weken werden er tientallen spelers aan de Spurs gelinkt. ELF Voetbal zette de vijf meest genoemde spelers voor je op een rij.

Lees verder
Transferprofiel: PSV schakelt door na vertrek Lammers

In deze rubriek nemen we spelers onder de loep die binnen Nederland van club zijn veranderd of vanuit het buitenland naar ons koude kikkerlandje komen. Vandaag de nieuwe doelpuntenmachine van PSV.

Lees verder
Onder de loep: Ki-Jana Hoever

Ki-Jana Hoever is niet langer meer een speler van Liverpool. De talentvolle Nederlander heeft de overstap gemaakt naar Wolverhampton Wanderers. The Wolves hadden ongeveer elf miljoen euro over voor de handtekening van de verdediger.

Lees verder
Eiting naar Huddersfield: Hoe pakten uitleenbeurten voor Ajax-spelers in de afgelopen jaren uit?

De ene na de andere speler verlaat Ajax deze zomer op huurbasis. Na onder andere Danilo, Razvan Marin en Kik Pierie verlaat nu ook Carel Eiting de club op huurbasis. Hoe pakten uitleenbeurten voor Ajax in het verleden uit? Braken de spelers uiteindelijk door, of werden ze toch te licht bevonden?

Lees verder