ELF Voetbal nieuwsbrief van 06-04-2020
Interview Anthony van den Hurk: 'Helsingborgs was direct raak voor mij'

Anthony van den Hurk verruilde MVV Maastricht begin maart voor een bijzonder avontuur bij Helsingborgs IF. ELF Voetbal besloot de 27-jarige goaltjesdief te bellen. Over onder meer het coronavirus in Zweden, het seizoen in de Allsvenskan en natuurlijk zijn fraaie transfer.


Lees verder
Schrijf je in voor de PANNA! Football Experience!

Wil jij ook ervaren hoe het is om te leven als een echte profvoetballer? Schrijf je dan nu in voor de PANNA! Football Experience en ontvang 15% vroegboekkorting op dit geweldige voetbalkamp!

Lees verder
Interview Danny Koevermans: "Ik kan mijn werk bij PSV goed combineren"

Sinds mei vorig jaar is Danny Koevermans actief als assistent-trainer van het dameselftal van PSV. De voormalig topschutter van de Eindhovenaren is gelukkig dat hij met zijn verleden als prof een rol speelt bij een team op topniveau. "Maar mensen moeten stoppen met het maken van de vergelijking met mannen."

Lees verder
De grootste transferflops van dit seizoen in de Eredivisie

Zelf zullen de miskopen van dit seizoen vinden dat ze door de huidige omstandigheden onvoldoende tijd hebben gekregen om zich te bewijzen. In de realiteit kwamen ze simpelweg tekort om hun prijskaartje uit te betalen in goals, assists of clean sheets. De volgende spelers ontwikkelden zich in dit Eredivisie-seizoen van nieuweling tot transferflop. 

Lees verder
In deze vijf Nederlandse talenten heeft FC Barcelona interesse

In een tijd waarin de bal niet rolt, betekent het niet dat de voetbalclubs stilzitten. Sterker nog, veel clubs zijn al druk bezig met volgend seizoen en dat verklaart de interesse van FC Barcelona in vijf Nederlandse talenten. Mundo Deportivo pakte vanochtend uit met nieuws, waarbij het gaat om spelers van AZ, PSV en Ajax.

Lees verder
Quiz De Eredivisie-doelpuntenmakers van 2014-15

Ken jij de spelers die in 2014-15 doel troffen in de Eredivisie?

Lees verder
Quiz De Eredivisie-doelpuntenmakers van 2015-16

Ken jij de spelers die in 2015-16 doel troffen in de Eredivisie?

Lees verder
Hoe is het gegaan met de talenten die Erik ten Hag in zijn eerste Ajax-seizoen liet debuteren?

Zondag vierde Jurgen Ekkelenkamp zijn 20e verjaardag. De middenvelder mag als middenvelder van Ajax af en toe invallen, maar debuteerde al in 2018. Ter ere van zijn verjaardag kijken we in dit artikel naar de spelers die Erik ten Hag in zijn eerste half jaar bij Ajax in het eerste lieten debuteren.

Lees verder
Quiz: Welke spelers haalden deze eeuw namens AZ het Nederlands elftal?

In een tijd waarin het voetbal stil ligt en de wordt geadviseerd om binnen te blijven, is de gemiddelde voetballiefhebber wanhopig op zoek naar afleiding. Om die zoektocht iets makkelijker te maken, hebben wij een quiz samengesteld. Namelijk: welke spelers haalden deze eeuw namens AZ het Nederlands elftal? Je hebt 10 minuten...

Lees verder