ELF Voetbal nieuwsbrief van 24-04-2020
Interview Arjan Swinkels: 'Het liefst blijf ik gewoon bij KV Mechelen'

Arjan Swinkels is dit seizoen een vaste waarde bij het succesvolle KV Mechelen. ELF Voetbal besloot de ervaren centrumverdediger te bellen. Over de gevolgen van het coronavirus voor de Jupiler Pro League, zijn bijzondere tijd bij Mechelen, de BeNeLiga en zijn eigen toekomstplannen.


Lees verder
PANNA! Voetbalagenda 2020/21 is uit!

Hij is er weer: de PANNA! Voetbalagenda 2020/21! Mooie foto’s, weetjes, tips & tricks en natuurlijk ook alle ruimte voor het invullen van je rooster en je huiswerk. School en voetbal gaan heel goed samen!

Lees verder
Het opvallende Feyenoord-debuut van de afzwaaiende Sherif Ekramy

In 2012 dreigde Sherif Ekramy al eens een punt achter zijn carrière te zetten, na rellen tussen fans van zijn club Al-Ahly en die van Al Masr. Maar de doelman bleef stug doorgaan en zet nu op 36-jarige leeftijd een punt achter zijn carrière. 

Lees verder
PANNA! Lente Doeboek boordevol tips & tricks, spelletjes, strips, kleurplaten en puzzels!

De lente is de tijd van nieuw leven. Deze lente is extra speciaal, want het is de eerste lente dat je je met een heus PANNA! Lente Doeboek kunt vermaken! Een honderd pagina's dik boek vol leuke puzzels, quizzen, strips en kleurplaten om je urenlang mee te amuseren.

Lees verder
Het jarige Al-Ahly: na al die jaren nog steeds oppermachtig in Egypte

Een straatlengte. Zestien punten afstand, en dat met pas zeventien speelrondes in de benen. Al-Ahly zou zich, ongeacht het wel of niet uitspelen van de Egypitische Premier League, met gemak tot landskampioen kronen. Dat is knap, want voor de club die iop 24 april 1907 werd opgericht ging het niet zonder horten of stoten. 

Lees verder
Deze wonderlijke aanvalslinie maakte FC Twente landskampioen in 2010

Hoe het Eredivisieseizoen 2019/20 afloopt, is nog onbekend. Tien jaar geleden zorgde de Nederlandse competitie voor een duidelijkere en minstens net zo spannende ontknoping. FC Twente werd tegen alle verwachtingen in landskampioen, mede door deze uitblinkers in de voorhoede. 

Lees verder
Win een halfjaarabonnement met deze enquête!

Een halfjaarabonnement op PANNA! of ELF Voetbal winnen? Beantwoord de vragen in onze enquête!

Lees verder