ELF Voetbal nieuwsbrief van 04-05-2020
Interview Dani Koks: “Van Ajax terug naar Willem II was geen slimme keuze”

Bijna vijftien jaar liep Dani Koks rond in het betaald voetbal. Bijna vijftien jaar hoopte hij zijn voetbaldroom uit te laten komen. Hoopte. De 22-jarige middenvelder richt zich nu op nieuwe doelen waaronder zijn videoproductiebedrijf. “Wat ik achteraf anders moeten doen? Ik had nooit van Ajax terug moeten gaan naar Willem II.”


Lees verder
‘We are the Eagles’: massaal ‘full support’ in Deventer

Honderd jaar Vetkampstraat. Uitgerekend op de eerste dag van mei 2020 had Go Ahead Eagles het eeuwfeest van de unieke Adelaarshorst willen vieren in de laatste competitiewedstrijd tegen TOP Oss. De toegangspoorten van ’s lands mooist gelegen voetbalstadion zitten al weken op slot, maar: in Deventer maakt uit het oog niet uit het hart. De rood-gelen lanceerden woensdag als eerste BVO de campagne voor seizoenkaarten 2020-21. ELF Voetbal belde met perschef Wouter Rutgers.

Lees verder
PANNA! Voetbalagenda 2020/21 is uit!

Hij is er weer: de PANNA! Voetbalagenda 2020/21! Mooie foto’s, weetjes, tips & tricks en natuurlijk ook alle ruimte voor het invullen van je rooster en je huiswerk. School en voetbal gaan heel goed samen!

Lees verder
Superelf Romano Denneboom: Van Gentenaar via El Ahmadi naar Elia

Op 3 september 2004 speelde Romano Denneboom zijn eerste en achteraf enige interland. De snelle rechtsbuiten verdedigde de clubkleuren van sc Heerenveen, Willem II, NEC, FC Twente, Sparta en Arminia Bielefeld. Nu is de 39-jarige Rotterdammer actief als zaakwaarnemer, scout en voetbalt hij voor FC de Rebellen en de oud-internationals.

Lees verder
PANNA! Lente Doeboek boordevol tips & tricks, spelletjes, strips, kleurplaten en puzzels!

De lente is de tijd van nieuw leven. Deze lente is extra speciaal, want het is de eerste lente dat je je met een heus PANNA! Lente Doeboek kunt vermaken! Een honderd pagina's dik boek vol leuke puzzels, quizzen, strips en kleurplaten om je urenlang mee te amuseren.

Lees verder
De Fenerbahce Quiz!

Zondag was Fenerbahce jarig en om dat te vieren heeft ELF Voetbal een Quiz over de club samengesteld. De vragen leiden je door de hele geschiedenis van de topclub uit Istanbul. Van de Nederlanders die er speelden tot de grootste successen van de ploeg.

Lees verder
Hoe het jarige Heracles Almelo een bolwerk voor goede spitsen werd

Zondag vierde Heracles Almelo haar verjaardag en om dat te vieren kijken we naar de successen van de club. Dan kom je al snel uit bij de spitsen die in Almelo hebben gespeeld, ze leverden namelijk regelmatig de topscorer af. Wij maakten een overzicht van de beste spitsen die deze eeuw bij Heracles speelden. Overigens zit clubtopscorer Everton er niet bij. Hij speelde voornamelijk als buitenspeler.

Lees verder